Έγκυος η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: Η τρυφερή φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι δημόσιες ευχές

16 Αυγούστου, 20225:24 ΜΜ
More videos

Με διαφορά το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της συζύγου του εν αναμονή του πρώτου τους παιδιού.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχήθηκε Καλό Δεκαπενταύγουστο στα social media δημοσιεύοντας φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύζυγό του.

«Ο πιο ευτυχισμένος Δεκαπενταύγουστος. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο. Βοήθειά μας η Παναγία μας», ήταν η λεζάντα της ανάρτησης του ο Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την φουσκωμένη κοιλιά της Ελένης Καρβέλα να ξεχωρίζει.

Δείτε την ανάρτηση

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι το 2019 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει: «Της έκανα πρόταση γάμου με πολύ κλασικό τρόπο. Σε οικογενειακό τραπέζι, 1 Ιανουαρίου, ενώπιον οικογενείας.

Τη ζήτησα από τον πατέρα της. Για μένα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Κι αυτή είναι, αν θέλεις, η βαθιά φιλελεύθερη αντίληψη για τα πράγματα. Καθένας έχει δικαίωμα να αγαπά ό,τι τον συγκινεί» και πλέον μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News