Έγκυος η Ιωάννα Τούνη: «Ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι»

18 Ιουλίου, 2022 10:50 ΜΜ
More videos

«Ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου»

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η γνωστή Influencer με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι θα γίνει μητέρα.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!». Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω… Ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου.