Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΈγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανακοίνωση και η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη...

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανακοίνωση και η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα. Γι’ αυτό άλλωστε οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις είναι ελάχιστες και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να κρατήσουν και το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Μαλέσκου.

324243148 495141219315152 1878761300404890803 n 1

Σήμερα όμως η Ιωάννα Μαλέσκου αισθάνθηκε έτοιμη να μοιραστεί το ευτυχές γεγονός και έτσι πριν λίγη ώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά και έγραψε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!»

Τα πιο σημαντικά