Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΈγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Τη στιγμή που το ανακάλυψα δεν το πίστευα»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Τη στιγμή που το ανακάλυψα δεν το πίστευα»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Γιάννα Παναγοπούλου.

Η γνωστή δικηγόρος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κουμπάρα της, Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και την εγκυμοσύνη της αποκαλύπτοντας πως όταν έμαθε πως περιμένει παιδί δεν το πίστευε.

Όσα είπε η Γιάννα Παναγοπούλου για την εγκυμοσύνη της και την Τατιάνα Στεφανίδου
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, νιώθω μεγάλη ευλογία και μεγάλη συγκίνηση. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που βιώνω. Ο Θεός μάς ευλόγησε εμένα και τον σύζυγό μου να γίνω μανούλα. Τη στιγμή που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, δεν το πίστευα πραγματικά. Έλεγα “είναι αλήθεια;», δεν είχα λόγια. Όσο κι αν κάνεις καριέρα, κάποια πράγματα δεν προγραμματίζονται. Όταν αποφασίζεις να γίνεις μανούλα, δε σημαίνει ότι όλο το σύστημα και όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να γίνει αυτό. Ο Θεός μάς έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιάννα Παναγοπούλου.

Παράλληλα, η Γιάννα Παναγοπούλου αποκάλυψε ότι περιμένει αγόρι και το όνομα που θα του δώσουν είναι…Αντώνης.

«Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που γνώριζε για την ύπαρξη αυτής της εγκυμοσύνης και ήταν βράχος και με στήριζε και μου έδινε δύναμη όταν είχα τις αγωνίες μου. Εκτός από παρουσιάστρια, αυτό που θαυμάζω σε εκείνην είναι ότι είναι μια πολύ δυνατή μητέρα και αξιοθαύμαστη σύζυγος» τόνισε η Γιάννα Παναγοπούλου για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Γιάννα Παναγοπούλου:
Τα πιο σημαντικά