Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΈγκυος η Ανδρομάχη - Περιμένουν το πρώτο τους παιδί με τον Γιώργο...

Έγκυος η Ανδρομάχη – Περιμένουν το πρώτο τους παιδί με τον Γιώργο Λιβάνη

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια καλλιτεχνών και ενώ οι φήμες ότι είναι μαζί κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, οι ίδιοι το επιβεβαίωσαν μόλις λιγες ημέρες πριν.

Οι δύο τραγουδιστές εκτός από τον έρωτά τους, έχουν κι άλλους λόγους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό συμβαίνει επειδή περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife. Η Ανδρομάχη διανύει τον τρίτο μήνα κύησης. Το ζευγάρι ωστόσο έχει αποφασίσει να μην δημοσιοποιήσει ακόμα το χαρμόσυνο νέο καθώς είναι ακόμα νωρίς.

Ο Γιώργος Λιβάνης είπε στη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ: «Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι».

livanis andromahi

Για την Ανδρομάχη εξομολογήθηκε: «Είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της».

Τα πιο σημαντικά