Έγκυες γυναίκες κάνουν τον υπέρηχο του παιδιού τους σχέδιο στα νύχια

27 Απριλίου, 2018 1:43 ΜΜ
More videos

Οι άνθρωποι που περιμένουν παιδί, κάνουν υπερηχογραφήματα για να δουν αν η υγεία του μωρού είναι καλή, να μάθουν το φύλο του και να έχουν μια πρώτη εικόνα του. Ωστόσο, κάποιες γυναίκες επέλεξαν να σχεδιάσουν στα νύχια τους την εικόνα του υπερηχογραφήματος του αγέννητου παιδιού τους.

Η αισθητικός Σάρα Κλαρκ από την κομητεία Ντάραμ, δημιούργησε μια απροσδόκητη νέα τάση όταν μετέτρεψε το υπερηχογράφημα του μωρού μιας πελάτισσάς της, σε σχέδιο νυχιών. Η Σάρα δημοσίευσε την φωτογραφία στο διαδίκτυο και έγινε διάσημη, μιας και κοινοποιήθηκε από 45.000 άτομα.

Ο χώρος εργασίας της έχει γεμίσει με πελάτισσες που επιθυμούν να κάνουν αυτό το είδος του σχεδίου στα νύχια τους. Πολλές γυναίκες που έχουν χάσει τα μωρά τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το επιλέγουν ως ένα είδος ανάμνησης.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων αγάπησε τη νέα τάση και επαίνεσε τη Σάρα για τη δημιουργικότητά της. Ωστόσο, δεν το θεωρούν όλοι καλή ιδέα και ορισμένοι έδειξαν την αποδοκιμασία τους.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τη νέα τάση των σχεδίων.

Η αισθητικός Σάρα Κλαρκ από την κομητεία Ντάραμ, δημιούργησε μια απροσδόκητη νέα τάση όταν μετέτρεψε το υπερηχογράφημα του μωρού μιας πελάτισσάς της, σε σχέδιο νυχιών.

 Facebook

Η Σάρα δημοσίευσε τη φωτογραφία που έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

 Facebook

Ο χώρος εργασίας της Σάρα, είναι γεμάτος με γυναίκες που θέλουν να κάνουν αυτό το είδος σχεδίου.

 Facebook

Η πλειοψηφία αγάπησε τη νέα τάση, κάποιοι άνθρωποι είναι αναποφάσιστοι και ορισμένοι αρνητικοί.

[Facebook]