Εγκληματίας με ένα μπλε μάτι και ένα καφέ γίνεται μοντέλο

1 Σεπτεμβρίου, 20175:35 ΜΜ
More videos

Στο παρελθόν, για να μπει κάποιος στον χώρο του μόντελινγκ έπρεπε να πάει σε ένα πρακτορείο μοντέλων, να δείξει τις φωτογραφίες του και να ελπίζει ότι οι υπεύθυνοι θα δουν κάτι ωραίο σε αυτές. Αυτό άλλαξε, όταν μπήκαν στη ζωή μας τα κοινωνικά δίκτυα. Χάρη σε αυτά, ακόμα και ο πιο ακατάλληλος υποψήφιος για τη δουλειά του μοντέλου μπορεί να αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο συμβόλαιο με κάποιο πρακτορείο μοντέλων, αν οι φωτογραφίες του τραβήξουν την προσοχή κάποιου ατζέντη.

Για παράδειγμα, το 2014 ο Τζέρεμι Μικς τράβηξε την προσοχή των κοινωνικών δικτύων εξαιτίας της εμφάνισής του. Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο σε αυτό, εκτός από το ότι βρισκόταν στη φυλακή για ανταλλαγή πυροβολισμών και κλοπή.

Η φωτογραφία της σύλληψής του έγινε ανάρπαστη και αργότερα τον ωφέλησε πολύ. Όταν βγήκε από τη φυλακή, οι προτάσεις για δουλειά στο χώρο του μόντελινγκ διαδέχονταν η μια την άλλη.

Από τότε κάνει παρέα με διάσημους και κάνει συχνές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Δυο χρόνια αργότερα, ένας άλλος φυλακισμένος έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού με την εμφάνισή του και το ξεχωριστό του χαρακτηριστικό – την ετεροχρωμία, δηλαδή έχει ένα μπλε και ένα καφέ μάτι. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει μόλις το 20% του πληθυσμού.

Το όνομά του είναι Μέκχι Αλάντε Λάκι, είναι 20 ετών και κατάγεται από τη βόρεια Καρολίνα. Συνελήφθη για παράβαση του ορίου ταχύτητας και οδήγηση κλεμμένου οχήματος.

Μεταξύ Απριλίου και Δεκεμβρίου 2016 συνελήφθη 5 φορές για επίθεση σε μια γυναίκα, αντίσταση κατά της Αρχής και παραβίαση της αναστολής του.

Η φωτογραφία της σύλληψής του, του εξασφάλισε ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Claire’s. Τώρα, είναι γνωστός με το παρατσούκλι “Prison Bae”.

Από τη στιγμή που υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων, απέκτησε 20.000 ακολούθους και έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις μόδας.

Άλλοι διάσημοι με ετεροχρωμία είναι η Κέιτ Μπόσγουορθ, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, η Μίλα Κούνις και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News