Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Ερευνα για ίδια ληστεία στα Μέγαρα

5 Ιουνίου, 2021 9:11 ΠΜ
More videos

Σημαντικό το νέο βίντεο για την έρευνα της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά – Στοιχεία για ίδια ληστεία στα Μέγαρα

Βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας για το σκούρο αυτοκίνητο, που κινήθηκε ύποπτα στην περιοχή της ληστείας στα Γλυκά Νερά, πριν και μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου παρουσίασε η εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Πάντως ο κάτοχός του δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές αλλά το νέο αυτό βίντεο θεωρείται σημαντικό για τις έρευνες. Ο οδηγός του σκούρου αυτοκινήτου αποφεύγει την Αττική Οδό με τις κάμερες ασφαλείας και απομακρύνεται με ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου.

Ίδια ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του πιλότου

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή, μίλησε ο πιλότος και εκπαιδευτής του συζύγου της άτυχης Καρολάιν ο οποίο μαζί με τι σύζυγό του, είχαν πέσει θύματα ίδιας ληστείας στη μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Ο τρόπος που έδρασαν οι τρεις κακοποιοί, ήταν παρόμοιος με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά, ενώ διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Συγκεκριμένα η περιγραφή έχει ως εξής: γύρω στο 1.70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό, πρόσωπο, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ανέφερε και λέξεις αλβανικές.

«Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν «σκοτώστε την παλιό π…… Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε σοκαρισμένος.

«Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: