Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες μαζί με τους...

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες μαζί με τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν

Η μικρή Λυδία ταξίδεψε στις Φιλιππίνες με την γιαγιά και τον παππού της. Έχουν αποφασίσει να μεγαλώσει εκτός συνόρων, αφού έτσι όπως πιστεύουν, το αγγελούδι θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Όλα αυτά την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στη φυλακή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά…

Στην γενέτειρα της, στις Φιλιππίνες έχει επιστρέψει σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν μαζι με την δύο ετων Λυδία! Οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς με αυτήν τους την απόφαση έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο δολοφόνος της κόρης τους και πατέρας της δίχρονης Λυδίας, ούτε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίον σκότωσε τη μοναχοκόρη τους.

Προτεραιότητα για την οικογένεια της Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η δύο ετών Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες. Ακόμη σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thenewspaper.gr η Σούζαν Κράουτς μαζί με την Λυδία- προς το παρόν Αναγνωστοπούλου- από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Τα πιο σημαντικά