Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: H μητέρα της Καρολάιν κατέθεσε αίτημα για να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της

24 Ιουνίου, 20211:55 ΜΜ
More videos

Κατατέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία ανηλίκων από την πλευρά της μητέρας της Καρολάιν αίτημα για να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Της Αννας Κανδύλη

Το αίτημα κατατέθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Θανάση Χαρμάνη.

Μεταξύ άλλων ο κ.Χαρμάνης ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Ηρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις ειναι θετικές ιδίως για την Αλόνησσο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά της οικογένειας του κατηγορούμενου που ζητάει επιμέλεια από κοινού. Μεταξύ άλλων η οικογένειά του προτείνει το παιδί το μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και τον άλλο μισό στην Αλόνησσο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News