Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δύο από τις γατούλες της Καρολάιν ψάχνουν σπίτι- Οι άλλες υιοθετήθηκαν

19 Ιουνίου, 2021 11:50 ΜΜ
More videos

Το έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα φριχτότερα εγκλήματα. Ένα ζευγάρι που δείχνει ευτυχισμένο. Ένα ζευγάρι που τα είχε όλα. Το ιδανικό ζευγάρι, για πολλούς.

Και ξαφνικά ο σύζυγος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σκοτώνει τη γυναίκα του. Ένα 20χρονο κοριτσάκι, την Καρολάιν. Μητέρα του μωρού τους. Με απίστευτη αγριότητα. Με πρόγραμμα. Και στήνει σαν σκηνοθέτης το σκηνικό. Παίζει θέατρο και κάνει τα πάντα για να ξεγελάσει τους πάντες. Υποκρίνεται. Μπήκαν δήθεν ληστές, έκλεψαν και σκότωσαν. Αλλά πέφτει στην παγίδα των λαθών του.

Η Καρολάιν, όπως όλοι περιγράφουν, ήταν μια ευαίσθητη κοπέλα που αγαπούσε πολύ τα αδέσποτα. Στις αρχές Δεκεμβρίου της προηγούμενης χρονιάς η Καρολάιν ήρθε σε επαφή με το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα για να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήγε μαζί με το σύζυγό της και το μωρό τους, τη Λυδία, και το πήρε. Μόλις το είδε το ερωτεύτηκε. Έφυγε χαρούμενη. Πού να ήξερε…

Στο σπίτι υπήρχαν και 4 γατούλες. Η Καρολάιν τάιζε και τα ζωάκια στη γειτονιά της. Σύμφωνα με ανάρτηση της Μάρθας Πουλτίδου Μάρθα Πουλτίδου, οι δύο από τις 4 γατούλες ήδη υιοθετήθηκαν.

Οι άλλες δύο όχι. Και ψάχνουν και αυτές για ένα σπίτι. Δείτε την ανάρτηση της Μάρθα Πουλτίδου:

“Badida και Coco…

Δύο πλάσματα που βίωσαν τον απόλυτο τρόμο, αφού είδαν τη δολοφονία της μαμάς τους.

Είναι οι γάτες της άτυχης Καρολάιν..

Γεννημένες τον Αύγουστο του 2019, εμβολιασμένες και στειρωμένες.

Δίνονται για υιοθεσία μαζί, αφού η μία δεν ζει χωρίς την άλλη ούτε λεπτό.

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει αγάπη και ασφάλεια σε αυτά τα δύο πλάσματα, ώστε να ξεχάσουν όσα έζησαν, ας επικοινωνήσει μαζί μου inbox. Μάρθα Πουλτίδου

Υ.Γ. Οι άλλες δύο γατούλες (η Ουίσκυ και ο Ντάστυ) έχουν υιοθετηθεί.”

Ακολουθήστε μας στο facebook: