Εγκαινιάστηκε αντίγραφο της κιβωτού του Νώε παρά τις αντιδράσεις του κόσμου.

9 Ιουλίου, 20166:04 ΜΜ

Ένα αντίγραφο της κιβωτού του Νώε, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Κεντάκι στην Αμερική. Ο Κεν Χαμ, ο άντρας πίσω από αυτό το έργο, πιστεύει πως όσα αναφέρει μέσα η Βίβλος πρέπει να αναπαραχθούν κυριολεκτικά. Παρόλο που δεν είχε την υποστήριξη που περίμενε, ο Χαμ συνέχισε να δουλεύει πάνω στην ιδέα του.

Η θέα της κιβωτού από μακριά.

1

Facebook

Μέσα στην κιβωτό υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και δραστηριότητες, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι η ξύλινη κατασκευή με τον Νώε και την Μεγάλη πλυμμήρα. Επίσης, υπάρχουν και πολλά αντίγραφα ζώων που διασώθηκαν από τον Νώε, ανάμεσα σε αυτά και δεινόσαυροι. Λέγεται, ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ξύλινη κατασκευή που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων της κιβωτού.

2

Khou

Μια κοντινότερη άποψη της κιβωτού.

3

Khou

Σύμφωνα με του υπεύθυνους πίσω από αυτή την ιστορική κατασκευή, η κιβωτός απευθύνεται σε ολόκληρη την οικογένεια, καθώς είναι ένας φιλικός στο περιβάλλον και οικογενειακός προορισμός. Ο Χαμ, ο οποίος είναι και πρόεδρος της οργάνωσης “Οι απαντήσεις της Γένεσης”, υποστηρίζει, ότι δεν θέλουν η κιβωτός να γίνει ένα πάρκο όπως η Ντίσνεϊ, αλλά σκοπός τους είναι η κιβωτός να γίνει γνωστή για την συνεισφορά της στην θρησκεία.

H μήκους 155 μέτρων κιβωτός το πρωί.

4

Metro

Λέγεται, ότι η κιβωτός των 155 μέτρων και 7 ορόφων χρηματοδοτήθηκε από τις φορολογικές εισφορές της πολιτείας του Κεντάκι. Το κεφάλαιο δόθηκε από τον τοπικό κυβερνήτη και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν αρνητικές.

Τα εγκαίνια της κιβωτού.

5

Khou

Οι άνθρωποι έχουν εντυπωσιαστεί με το αντίγραφο της κιβωτού του Νώε.

6

Khou

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σπεύδουν να την δουν από κοντά.

7

Khou

Εντυπωσιακή θέα της κιβωτού.

8

Khou

Ο Τζιμ Χέλτον, ο αρχηγός μιας ομάδας άθεων, δήλωσε την αποδοκιμασία του για το έργο, το οποίο δείχνει μια παραβίαση του διαχωρισμού κράτους και εκκλησίας. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η κιβωτός δεν είναι ιδανικό μέρος για οικογένειες. “Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας των πλημμυρών ήταν φριχτό”, δήλωσε ο Χέλτον.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News