Εγκεφαλικά νεκρή μετά απο τροχαίο αγαπημένη ηθοποιός – Θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη

12 Αυγούστου, 2022 1:32 ΜΜ
More videos

Εκπρόσωποι της οικογένειας της Αν Χες δήλωσαν ότι οι γιατροί που παρακολουθούν την ηθοποιό μετά τον εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο στο Λος Άντζελες επιβεβαίωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η 53χρονη θα παραμείνει συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς η Χες είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων) και στη συνέχεια η ιατρική ομάδα θα διακόψει τη μηχανική υποστήριξη της ζωής.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει» δήλωσε ο εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της και να αξιολογηθεί η καταλληλότητά τους για μεταμόσχευση.

Δείτε επίσης:

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Αν Έκε – Αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη