Εγκατέλειψαν 1.000 κοτοπουλάκια σε ένα χωράφι και τα άφησαν να πεθάνουν

Φεβρουάριος 21, 2017 3:44 ΠΜ
More videos

Μπροστά σε ένα σκληρό θέαμα βρέθηκαν οι κοινωνικοί λειτουργοί ζώων στην ανατολική Αγγλία όταν ανακάλυψαν περίπου 1.000 νεοσσούς να έχουν εγκαταλειφθεί σε ένα χωράφι.

Ένας επιθεωρητής της Βασιλικής Εταιρείας για την πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων είπε πως «δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο», όταν ένας περαστικός τον ειδοποίησε την Παρασκεύη για μια «κίτρινη θάλασσα» πτηνών που κάποιος είχε εγκαταλείψει κοντά στο Πιτερμπόροου.

«Οι νεοσσοί είναι μόλις μίας ημέρας και είναι πολύ μικρά και ευαίσθητα« δήλωσε ο επιθεωρητής, Τζάστιν Σταμς, σε γραπτή ανακοίνωση.

Δυστυχώς, ο ίδιος αποκάλυψε πως μερικά από τα πουλιά ήταν ήδη νεκρά ενώ κάποια άλλα ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση την στιγμή της ανακάλυψής τους, που έπρεπε να παραμείνουν εκεί.

«Ευτυχώς, οι περισσότεροι από τους νεοσσούς δεν φαίνεται να υπέφεραν» πρόσθεσε.

Με τις θερμοκρασίες να πέφτουν, πολλοί εθελοντές βοήθησαν να μεταφερθούν τα πουλιά σε κουτιά ώστε να μείνουν κοντά το ένα στο άλλο για ζεστασιά.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, τα κοτόπουλα πρέπει να προέρχονταν από ένα κοντινό έμπορο παραγωγής και να εγκαταλείφθηκαν εκεί «από τρίτους».

Δείτε το βίντεο

[RSCPA] [Facebook] [huffpost] [ethnos]

Ακολουθήστε μας στο facebook: