Εγκαταλελειμμένα νεογέννητα αλεπουδάκια βρέθηκαν μέσα σε ένα κουτί. Το γιατί θα σας ραγίσει την καρδιά.

23 Απριλίου, 2015 4:13 ΜΜ
More videos

Αφού άκουσε κλάματα και θορύβους να έρχονται από ένα χαρτόκουτο καθώς καθόταν έξω  από ένα σούπερ μάρκετ στην Πενσιλβάνια , ένας κύριος έκανε μια ασυνήθιστη ανακάλυψη.

Ανοίγοντας λοιπόν το κουτί, ανακάλυψε επτά νεογέννητα αλεπουδάκια. Τα μικρά, τα οποία υπολογίζεται πως ήταν 10 ημερών, μεταφέρθηκαν σε ένα ειδικό νοσοκομείο άγριων ζώων.  Παρόλο που οι άνθρωποι συχνά βρίσκουν εγκαταλελειμμένα ζώα, συνήθως αυτά είναι εξημερωμένα.

Σύμφωνα με την ειδικό Kathy Uhler , όλα τα μικρά αλεπουδάκια θα είχαν πεθάνει εκείνο το βράδυ αν δεν είχαν βρεθεί. Τώρα τα πέντε αρσενικά και δύο θηλυκά έχουν μεγάλες πιθανότητες να επιβιώσουν.

Θα τα φροντίσουν όλα μαζί αυτή τη χρονιά και θα απελευθερωθούν στην άγρια φύση όταν θα έχουν μεγαλώσει αρκετά και θα είναι ικανά να κυνηγήσουν μόνα τους. Παράλληλα διεξάγεται έρευνα για να βρεθεί ποιος εγκατέλειψε τα μικρά και γιατί δεν τα άφησε μαζί με τη μητέρα τους.

Η καρδιά σας θα εκραγεί όταν θα δείτε αυτά τα αγγελούδια. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτα. Χάρη στη γρήγορη ενέργεια ενός ανθρώπου, αυτά τα αλεπουδάκια θα μπορέσουν να ζήσουν.

Έτσι, θα πρέπει όλοι να θυμάστε πως αν ποτέ βρείτε ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο, πρέπει αμέσως να επικοινωνήσετε με την αρμόδια υπηρεσία της περιοχής σας πριν προσπαθήσετε να τα σώσετε από μόνοι σας. Όσο πιο γρήγορα πάνε στα κατάλληλα χέρια, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να επιβιώσουν.

Ακολουθήστε μας στο facebook: