Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
διάφοραEγκαταλείπει το μόντελινγκ η Βικτώρια Καρύδα για να αφοσιωθεί στα παιδιά της

Eγκαταλείπει το μόντελινγκ η Βικτώρια Καρύδα για να αφοσιωθεί στα παιδιά της

Σας τα έγραψα όλα πρώτος από προχθες το βράδυ και σήμερα καθ’ ολη τη διάρκεια της ημέρας. Και η αλητεία του clopypaste κορυφώθηκε σε όλο της το μεγαλείο. Κάνω αυτή τη δουλειά – και εννοώ την ενασχόλησή μου με το διαδίκτυο – όταν ακόμη το ίντερνετ στην Ελλάδα ήταν στα σπάργανα.

γράφει ο Νάσος Γουμενίδης

Είδατε το βίντεο της Βικτώριας να μιλάει πρώτη για τον άντρα της.

Και δύο ώρες μετά έπαιζε το απόσπασμα σε όλα τα site στην πρώτη πεντάδα των θεμάτων τους.

Ας τα τροφοδοτήσω λοιπόν για μια ακόμη ημέρα. Η Βικτώρια βρίσκεται τις περισσοτερες ώρες της ημέρας μαζί με τα παιδιά στο σπίτι των πεθερικών της.

Και παρά την ισχυρή αγωγή που της έχει δοθεί δεν λείπουν οι εξάρσεις, οι οδυρμοί και τα ουρλιαχτά. Όπως το χθεσινό «γιατί σε φάγανε βασιλιά μου».

Η παρουσία της στο «My style Rocks» τερματίζεται στις 9 Νοεμβρίου. Τότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του «Gala» που συμμετέχει.

Μαθαίνω όμως πως το μοντέλο έχει πάρει και άλλες επώδυνες αποφάσεις. Μετά το κλείσιμο του προφίλ της στο Instagram αλλά και την αποχώρησή της από το «My style rocks» αποχωρεί οριστικά και από τον κόσμο της πασαρέλλας του και μόντελινγκ.

Η εμφάνισή της στην επίδειξη του Γιάννη Τόνγκου για τον οίκο «Kathy Heydels» την ώρα που εκτελούσαν μαφιόζικα τον άντρα της Γιάννη Μακρή στην Βούλα ήταν και η τελευταία.

Η Βικτώρια «κρέμασε τα αιματοβαμμένα παπούτσια» του μόντελινγκ και δεν θα τα ξαναφορέσει ποτέ.

Έχει πάρει και μια όμως πιο επώδυνη απόφαση για την οποία θα σας ενημερώσω σε λίγη ώρα….

fd337843e3eb6816bb80d19fa11b4a0f

Πηγή: nassosblogΤα πιο σημαντικά