Αιγύπτιος παρουσιαστής έκανε σοκαριστική φάρσα στην Πάρις Χίλτον μέσα σε αεροπλάνο!

29 Ιουνίου, 20151:10 ΠΜ
More videos

Η διάσημη τηλεπερσόνα Πάρις Χίλτον βρέθηκε στο Ντουμπάι, προκειμένου να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή για τα εγκαίνια ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου. Ο παρουσιαστής της, Ράμεζ Γκαλάλ έστησε πίσω από την πλάτη της μια τρομακτική φάρσα.

Εκείνος με την Πάρις Χίλτον και επίσημους του ξενοδοχείου θα επέβαιναν σε αεροπλάνο ώστε να κάνουν τουρ από αέρος στην περιοχή σε μια πτήση μόλις 15΄λεπτών.

Λίγο μετά την απογείωση ο πιλότος ξεκίνησε να κάνει απότομες κινήσεις, ενώ παράλληλα στην καμπίνα χτυπούσε συναγερμός.

Ο πανικός δεν άργησε να ξεσπάσει ανάμεσα στους επιβαίνοντες που ούρλιαζαν απελπισμένοι. Η Πάρις Χίλτον άρχισε να πανικοβάλλεται και να φωνάζει “τι γίνεται;”.

297298-e90f1c50-1d9b-11e5-ad4e-232602b61ee2

Εκεί είναι που η φάρσα χόντρυνε πολύ. Ένας από τους υπεύθυνους του αεροπλάνου φόρεσε με τη βία αλεξίπτωτο σε έναν από τους επιβάτες και το έσυρε στο πίσω μέρος του σκάφους πετώντας το κυριολεκτικά από την πτήση. Εκεί η Χίλτον κυριεύτηκε από πανικό και φώναζε “δεν θέλω να πηδήξω από το αεροπλάνο”.

O Αιγύπτιος παρουσιαστής συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους φάρσες που ίσως ξεπερνούν τα όρια, κάτι που εν μέρει εξηγεί το γεγονός πως η εκπομπή του αντιμετώπισε την απειλή ακύρωσης το περασμένο διάστημα. Άλλωστε δεν είναι ξεκάθαρο αν το βίντεο που διέρρευσε εχτές, προβλήθηκε τελικά επίσημα στα πλαίσια της εκπομπής.

Σε κάθε περίπτωση η φάρσα ήταν καλοστημένη και η Πάρις θα τη θυμάται για όλη της τη ζωή. “Πίστεψα ότι θα πεθάνω” αναφέρει. “Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου για όλη μου τη ζωή, ότι θα πεθάνω σε ένα αεροπλάνο”.

Δείτε το βίντεο


news247/dailymail
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News