Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΈγινε καθηγήτρια, έχει 1 παιδί, είναι «άλλη»: Η «εξαφάνιση» της Βίκυ Χαρίτου,...

Έγινε καθηγήτρια, έχει 1 παιδί, είναι «άλλη»: Η «εξαφάνιση» της Βίκυ Χαρίτου, η τεράστια αλλαγή και η νέα ζωή

Βίκυ Χαρίτου: Το γλυκό κορίτσι των 90’s που ήρθε από το εξωτερικό, έγινε η πρώτη «μούσα» του Φοίβου, έλαμψε μερικά χρόνια και “εξαφανίστηκε” σε μία νύχτα από τις πίστες, είναι σήμερα μια πολύ γοητευτική γυναίκα με ένα παιδί και έχει μια διάσημη κολλητή.

743 448x448 1

Η Βίκυ Χαρίτου είχε έρθει από το  Τορόντο όπου γεννήθηκε το 1972 και ήταν η πρώτη «μούσα» του Φοίβου. Έγινε γνωστή στα ‘90ς με τα hits «Στυλ», «Νύχτες στη Μύκονο», «Έρωτα Πειρατή», «Disco, Rock ή τσιφτετέλι».

1 5

Ωστόσο κάποια στιγμή αποφάσισε να αποτραβηχτεί από το τραγούδι και έτσι  από το 2005 έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένειά της.

viky charitoy 1

Η δισκογραφία της Βίκυς Χαρίτου

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Στυλ» το 1993 είχε την υπογραφή του και ήταν γεμάτη επιτυχίες.

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε έναν χρόνο αργότερα και περιείχε την τεράστια επιτυχία «Νύχτες στη Μύκονο». Τα επόμενα χρόνια τη βρήκαν στις πίστες ενώ η τελευταία της ως τώρα δισκογραφική δουλειά ήταν το 1998 το «Μέθυσέ με».

Η διάσημη κολλητή της Βίκυς Χαρίτου

Μάλιστα, το μόνο που τη συνδέει με το τραγούδι είναι πλέον η αγαπημένη της φίλη Δέσποινα Ολυμπίου.

Η ίδια πριν από λίγα χρόνια είχε κάνει και την τελευταία της δημόσια εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο με την καλή της φίλη Δέσποινα Ολυμπίου, μία από τις ελάχιστες γνωριμίες που όπως έχει πει έχει κρατήσει από τον χώρο του τραγουδιού στη ζωή της.

viky charitoy

Η αλλαγή καριέρας και η ζωή στη Θεσσαλονίκη – O λόγος που η Βίκυ Χαρίτου αποσύρθηκε από τις πίστες

Όταν αποφάσισε να αποχαιρετήσει για πάντα το τραγούδι, μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει η Βίκυ Χαρίτου έκανε ένα διάλειμμα δυο ετών με στόχο να ξεκουραστεί και να αποφασίσει πώς επιθυμεί να πορευτεί στη ζωή της. Όπως η ίδια έχει δηλώσει για δύο χρόνια έπινε καφέδες και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές της σπουδές. Αξιοποιώντας το γεγονός πως γνώριζε αγγλικά διδάσκει στο αμερικανικό κολλέγιο της συμπρωτεύουσας. «Ήμουν πολύ ερωτευμένη και έκανα και το παιδάκι μου τότε. Δεν μπορούσα να δουλεύω όλη νύχτα και το πρωί να τρέχω για δισκογραφία» είχε πει το 2015 στην εκπομπή ΦΜ Live η Βίκυ Χαρίτου που χρόνια αφού αποσύρθηκε.

746 2048x1536 1

H Βίκυ Χαρίτου που χρόνια αφού αποσύρθηκε από το τραγούδι επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο, πήρε το πτυχίο της στα 42 της και πλέον διδάσκει Αγγλικά στο Αμερικάνικο Κολέγιο στη Θεσσαλονίκη.

Το πτυχίο του πήρε το φετινό καλοκαίρι και ο γιος της Βίκυς Χαρίτου και με αυτή την αφορμή η πρώην τραγουδίστρια μοιράστηκε μία φωτογραφία από την αποφοίτηση στο Facebook, όπου μπορείς να δεις πόσο γοητευτική παραμένει ακόμα και σήμερα.

741 720x719 1

Τα πιο σημαντικά