Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
άνθρωποιΈγινε δισεκατομμυριούχος αφού ίδρυσε αεροπορική εταιρία όπου οι αεροσυνοδοί φορούν μπικίνι!

Έγινε δισεκατομμυριούχος αφού ίδρυσε αεροπορική εταιρία όπου οι αεροσυνοδοί φορούν μπικίνι!

Δημοσιεύθηκε μια ιστορία για το πώς η Βιετναμέζα Nguyen Thi Phuong Thao πρόκειται να γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της χώρας της. Όλα αυτά χάρης στην εξαιρετική ιδέα της να προσλάβει ελκυστικές γυναίκες που θα εργάζονται με μπικίνι στην εταιρία VietJet. Σύμφωνα με το Bloomberg: η Thao είναι έτοιμη να γίνει η πρώτη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η αεροπορική εταιρεία VietJet Air διαθέτει ελκυστικές αεροσυνοδούς με μπικίνι στις υπηρεσίες σας.

bikini-1

Η Nguyen Thi Phuong Thao είναι ιδιοκτήτρια του 95% της εταιρείας VietJet Air και είναι έτοιμη να γίνει η πρώτη δισεκατομμυριούχος γυναίκα του Βιετνάμ.

Nguyen Thi Phuong Thao, VietJet Aviation CEO. Source: VietJet Aviation JSC
Nguyen Thi Phuong Thao, VietJet Aviation CEO. Source: VietJet Aviation JSC

Η VietJet είναι η μόνη ιδιόκτητη αεροπορική εταιρεία της χώρας και θα γίνει δημόσια πολύ σύντομα. Αρχικά η δημόσια προσφορά του VietJet Aviation Joint Stock Co., θα κάνει την Thao πλουσιότερη κατά 1.37 δισεκατομμύρια. Λέγεται πως η εταιρεία θα γίνει δημόσια τους επόμενους 3 μήνες. Η Thao έχει το 95% της VietJet και ένα μερίδιο στην πόλη Dragon, ένα 56 στρεμμάτων μέρος στο Ho Chi Minh.

Σύμφωνα με την Thao: «Έχεις το δικαίωμα να φοράς ότι σου αρέσει είτε το μπικίνι είτε το παραδοσιακό ao dai.»

bikini-3

Οι αεροσυνοδοί είναι επίσης και μοντέλα ημερολογίου.

bikini-4

Χάρης στις αεροσυνοδούς που φορούν μπικίνι, η VietJet ήταν ικανή να πάρει περισσότερο από το 30% του μεριδίου της βιομηχανικής αγοράς και συνεχίζει να αυξάνεται ως σήμερα. Δεν θα μας εκπλήξει αν συνεχίσει να αυξάνεται ενάντια στις Βιετναμέζικες αερογραμμές, του εθνικού αερομεταφορέα της χώρας. Τότε θα πρέπει να προστεθούν περισσότερες πτήσεις.

Η Thao είναι έτοιμη να κερδίσει το λιγότερο 1.37 δισεκατομμύρια όταν η VietJet γίνει δημόσια IPO (Initial Public Offering).

bikini-5

Η Thao δήλωσε επίσης: «Δεν μας πειράζει που οι άνθρωποι σχετίζουν την αεροπορική εταιρεία με την εικόνα του μπικίνι. Αν αυτό κάνει τον κόσμο χαρούμενο, τότε είμαστε χαρούμενοι.»

bikini-6

Η VietJet έγινε γνωστή αρχικά επειδή οι πρώτες νεαρές αεροσυνοδοί της φορούσαν μπικίνι για τις εναρκτήριες πτήσεις τους σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες και εμφανίστηκαν σε ημερολόγια με την ίδια εμφάνιση. Σύμφωνα με την Thao, φορώντας μπικίνι, οι εργαζόμενες ενδυνάμωναν τις εικόνες τους στην συντηρητική κουλτούρα της χώρας.

Η Thao επίσης ανέφερε: «Έχεις το δικαίωμα να φοράς ότι σου αρέσει είτε το μπικίνι είτε το παραδοσιακό ao dai, αναφερόμενη στο παραδοσιακό μακρύ χιτώνιο που φοριούνταν πάνω από παντελόνι. Δεν μας πειράζει που οι άνθρωποι σχετίζουν την αεροπορική εταιρεία με την εικόνα του μπικίνι. Αν αυτό κάνει τον κόσμο χαρούμενο, τότε είμαστε χαρούμενοι.»

Πρόκειται για γυναικεία δύναμη.

Τα πιο σημαντικά