Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΈγινε 18 και έβαλε τους όρους της: Η ανακοίνωση της Μενεγάκη για...

Έγινε 18 και έβαλε τους όρους της: Η ανακοίνωση της Μενεγάκη για την κόρη της, Λάουρα, & η αυστηρή προειδοποίηση

Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα το  μεσημέρι της (30/5.) θέλησε να κάνει μια παράκληση-ανακοίνωση  προς τους φωτογράφους.  Η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού ανακοίνωσε  ότι η μεγαλύτερη κόρη της, Λάουρα Λάτσιου δεν επιθυμεί να παίζει το πρόσωπό της δημόσια.

Η ανακοίνωση της Μενεγάκη για την κόρη της, Λάουρα

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Είπα στον Άγγελο πως αν πάμε μαζί, θα βγάλουμε φωτογραφίες. “Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε”. Είναι άλλο να σε πιάσει κάποιος σε μία στιγμή που δεν θέλεις. Ο Άγγελος μου απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και έτσι ήρθε.

Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, τη Λάουρα και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό τώρα πια που είναι 18. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί.

Μάλιστα μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. “Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει».

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για την κόρη της


Τα πιο σημαντικά