Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!

25 Ιουνίου, 201511:35 ΜΜ

Οι φωτογραφίες αυτού του ζευγαριού από την Κορέα έχουν γίνει viral σε Facebook και Instagram. Ο λόγος; Προφανής.. Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα πέντε μόλις  μηνών, άλλαξαν κατηγορία: Από «κάπως παχουλοί» σε «σούπερ γυμνασμένοι».

Πως το έκαναν; Υποστηρίζουν ότι για την εκπληκτική τους μεταμόρφωση ευθύνονται η καλή διατροφή και η άσκηση.

Ο Song Jin Yoo και η Shin Ji Hoo ασκούνται εντατικά κάθε μέρα τους τελευταίους 5 μήνες στο γυμναστήριο. Τρεις ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, κάνουν αερόβια γυμναστική και μιάμιση ώρα την ημέρα, για δυο φορές την εβδομάδα, ασχολούνται αποκλειστικά με βάρη.

Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!Πρόσφατα έφτιαξαν και μια σελίδα στο Facebook με τίτλο «Η δίαιτα είναι η καλύτερη πλαστική χειρουργική», η οποία δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα πολύ χρόνο για να γίνει viral στην Κορέα.
Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!Αλλά, όπως υποστηρίζουν, από μόνη της η γυμναστική δεν θα είχε αποτέλεσμα αν δεν συνοδεύονταν από σωστή και υγιεινή διατροφή. Ακολουθούν κατά γράμμα μια αυστηρή δίαιτα που αποτελείται από στήθος κοτόπουλου, αυγά, γλυκοπατάτες, ντομάτες και άλλα φρούτα και λαχανικά, σε συγκεκριμένες πάντα ποσότητες.

Ο Song Jin Yoo τρώει 150γρ στήθος κοτόπουλο, 120 γρ γλυκοπατάτες, πέντε αμύγδαλα, ντοματίνια, λάχανο και λίγα κρεμμύδια κάθε τρεις με τέσσερις ώρες την μέρα.
Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!Η Shin Ji Hoo, από την άλλη πλευρά, καταναλώνει τρία με τέσσερα ασπράδια αυγών, 50γρ πατάτες και ορισμένα φρούτα και λαχανικά, περίπου πέντε φορές την ημέρα.
Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!Η, δικής τους έμπνευσης, δίαιτα σε συνδυασμό με την σωματική άσκηση είχαν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα:

Ο Song Jin Yoo πήγε από τα 83 κιλά που ήταν με 16% σωματικό λίπος, στα 71 κιλά με 5% σωματικό λίπος.
Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!Η Shin Ji Hoo ζύγιζε αρχικά 71 κιλά και είχε 32% σωματικό λίπος. Σήμερα ζυγίζει 49 κιλά και έχει 18% σωματικό λίπος. Δεν είναι μικρή η διαφορά για 5 μόλις μήνες!
Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες του ζευγαριού με τα καλογυμνασμένα κορμιά, έγιναν viral στο Facebook και στο Instagram. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που επικοινωνούν μαζί τους για να τους ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για την δίαιτα ή απλά για να τους δώσουν συγχαρητήρια.
Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!«Είστε μια πηγή έμπνευσης για τους άλλους», γράφει ένας χρήστης του Instagram.
Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!Μια τέτοια σωματική αλλαγή μοιάζει δύσκολο να την επιτύχει κάποιος σε ένα-δύο χρόνια.. Σε πέντε μήνες ακούγεται αδύνατο.
Έγιναν έτσι σε 5 μόλις μήνες.. Σήμερα μοιράζονται το μυστικό τους με όλο τον κόσμο!Αλλά έρχονται η ιστορία και οι φωτογραφίες αυτού του απίθανου ζευγαριού για να αποδείξουν ότι αν υπάρχει θέληση, μπορείς να πετύχεις ακόμη και αυτό που φαινομενικά μοιάζει αδύνατο.

via

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News