Έφυγε το ζεύγος Μακρόν για Γαλλία – Τελείωσε η επίσκεψη τους

8 Σεπτεμβρίου, 20176:13 ΜΜ
More videos

Αναχώρησε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας από το Ελευθέριος Βενιζέλος – Τους συνόδεψε μέχρι την πόρτα του αεροσκάφους ο Αλέξης Τσίπρας – Τι είπε στην Μπριζίτ Τρονιέ – Νωρίτερα είχαν προλάβει να… αναστατώσουν το κέντρο της Αθήνας! – “Διέλυσαν” τον προγραμματισμό και κατέβηκαν για βόλτα στην “καρδιά” της αθηναϊκής πρωτεύουσας!

Μετά από περίπου 28 ώρες, η επίσκεψη Μακρόν ολοκληρώθηκε! Λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, 08.09.2017, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας μπήκε στα αεροσκάφη για την αναχώρηση.

Και λέμε στα αεροσκάφη διότι ο γάλλος Πρόεδρος και η Μπριζίτ Τρονιέ δεν έφυγαν μαζί! Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας συνόδευσε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Λίγο πριν από την αναχώρηση, οι κ.κ. Τσίπρας και Μακρόν είχαν κατ’ ιδίαν σύντομη συνομιλία σε αίθουσα του αεροδρομίου. επίσκεψη Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε έναν θερμότατο εναγκαλισμό με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα του είπε κάτι στο αυτί. Το κλίμα ήταν εγκάρδιο μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ στην συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε έναν διάλογο με την Μπριζίτ Τρονιέ.

«Ήταν χαρά μας να σας έχουμε εδώ και ελπίζω να έρθετε ξανά στην Ελλάδα«, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην σύζυγο του Γάλλου προέδρου.

Επίσκεψη Μακρόν… τέλος με διαφορετικά αεροσκάφη!

Αμέσως μετά τον… αποχαιρετισμό, είχε έρθει η ώρα για το αντίο! Ο πρόεδρος της Γαλλίας έδωσε ένα φιλί στην Μπριζίτ Τρονιέ κι εκείνη έφυγε από το σημείο!

Πθανότατα για λόγους ασφαλείας, το προεδρικό ζεύγος αναχώρησε από την χώρα μας με διαφορετικά αεροσκάφη.

Δείτε τις εικόνες επίσκεψη ΜακρόνΜακρόνΜακρόν

Περίπου στις 17:30 απογειώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Περίπου επτά λεπτά αργότερα, απογειώθηκε και το δεύτερο προεδρικό αεροσκάφος, που μετέφερε τον Εμανουέλ Μακρόν.

Χαμός στην Ερμού για τον Μακρόν!

Πριν αποχωρήσει, πάντως, το προεδρικό ζεύγος από την Ελλάδα, είχε προλάβει να κάνει… άνω – κάτω το κέντρο της Αθήνας! Ο Εμανουέλ Μακρόν αιφνιδίασε τους πάντες, αφού ζήτησε να κάνει… βόλτα στην «καρδιά» της πρωτεύουσας!

Δηλαδή την οδό Ερμού! Οι εικόνες πρωτόγνωρες! Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα και δη τέτοιου (παγκόσμιου) βεληνεκούς. Μακρόν και Τρονιέ, μόλις έφυγαν από το Κολωνάκι, έδωσαν εντολή στον οδηγό τους να κατευθυνθεί προς το κέντρο της Αθήνας.Έφτασαν εκεί και άρχισαν να περπατούν στην Ερμού. Ο ενθουσιασμός του κόσμου δε, απίστευτος!

Μητέρες σύστηναν τις κόρες τους στον γάλλο Πρόεδρο, εκείνος έβγαζε selfies και έπαιρνε παιδάκια αγκαλιά!

 Δείτε τις εικόνες 

[newsit]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News