Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Έφυγε στα 59 του, δεν ξεπερνιέται αυτός ο θάνατος»: Συντετριμμένη η Γωγώ...

«Έφυγε στα 59 του, δεν ξεπερνιέται αυτός ο θάνατος»: Συντετριμμένη η Γωγώ Τσαμπά, τα σπαρακτικά λόγια της

Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει στη ζωή της. Όπως είπε η τραγουδίστρια ο θάνατος του πατέρα της ήταν κάτι που τη συγκλόνισε.

Ο Θοδωρής Τσαμπάς ήταν τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών και ιεροψάλτης και ήταν αυτός που την παρότρυνε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Αυτός που με παρότρυνε να ασχοληθώ με το τραγούδι ήταν ο δάσκαλος της χορωδίας όπου συμμετείχα. Το μόνο που μου είπε ο μπαμπάς μου (που αν και λεγόταν Τσαμπάς, ήταν γνωστός ως Μποδοσάκης), όταν πια του ανακοίνωσα ότι με ενδιέφερε το τραγούδι, είναι ότι αυτή η δουλειά θέλει υπομονή και γερό στομάχι. Πάντα με συμβούλευε ό,τι κάνω στη ζωή μου να το κάνω καλά, διαφορετικά να μην ασχοληθώ καθόλου. Σε ηλικία 12 ετών πήγαινα μαζί του στα πανηγύρια όπου τραγουδούσε και δούλευα κανονικά ως ηχολήπτης».

Στη συνέχεια μίλησε για τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατό του. «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Κλονίστηκα γιατί ήταν τελείως αναπάντεχος. Έφυγε ξαφνικά από ένα βαρύτατο εγκεφαλικό την ώρα που ήταν στην πρωινή του εργασία. Ουσιαστικά ήταν κλινικά νεκρός από την πρώτη στιγμή, αλλά παρέμεινε πέντε ημέρες σε κωματώδη κατάσταση. Δεν το λέω επειδή ήταν πατέρας μου, αλλά εάν τραγουδούσαμε σήμερα 20 καλλιτέχνες μαζί χωρίς μικρόφωνο, δεν θα ακουγόμασταν τόσο δυνατά όσο εκείνος. Έφυγε στα 59 του χρόνια. Δεν ξεπερνιέται ποτέ αυτός ο θάνατος, απλά συνηθίζεις να ζεις με αυτήν την ιδέα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα πιο σημαντικά