Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Έφυγε κρυφά από το σπίτι»: Η πρώην σύζυγος του Μυλωνά τον «αδειάζει»

«Έφυγε κρυφά από το σπίτι»: Η πρώην σύζυγος του Μυλωνά τον «αδειάζει»

Μια εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Φώφη Κωνσταντινίδου, σύζυγος του Δήμου Μυλωνά, στη “Super Κατερίνα”.

  • Αφορμή γι’αυτή τη συνέντευξη στάθηκαν τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός στην ίδια εκπομπή με την εν διαστάσει πλέον σύζυγό του να θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Δεν είμαι με τον Δήμο. Ο Δήμος έφυγε από το σπίτι κρυφά, χωρίς να μας ενημερώσει ότι φεύγει. Εγώ σηκώθηκα το πρωί και έψαχνα που είναι ο Μυλωνάς. Φανταστείτε ότι τα ρούχα του τα πήρε σε σακούλες σκουπιδιών. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν. Ξύπνησα και έψαχνα να τον βρω. Ούτε τσακώθηκα, ούτε ήρθα σε προστριβή, ούτε έχει πει σε κανέναν “χώρισα με τη γυναίκα μου”. ούτε ότι μένει στο σπίτι του ηθοποιού εδώ και 1,5 μήνα περίπου.

Κακώς τον δεχτήκανε κι εκεί γιατί ούτε άπορος είναι, ούτε άστεγος. Έχουμε σπίτι εδώ στην Αθήνα. Νόμιμη σύζυγός του είμαι. Δεν τον έδιωξα από το σπίτι όπως λέει. Τον είχα μαζέψει πριν πέντε χρόνια από εκεί σε άθλια κατάσταση. Έχω μάρτυρες πάρα πολλούς για το πως ήταν ο Μυλωνάς τότε και πως ήταν τα πέντε χρόνια που ήταν μαζί μου, που ήταν πάρα πολύ καλά, ούτε αλκοόλ, ούτε τίποτα γιατί είχε ένα θεματάκι» είπε η Φώφη Κωνσταντινίδου.

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ τους στο οποίο ενεπλάκη και η Αστυνομία. «Μου έστειλε μήνυμα ότι ψήνεται στον πυρετό. Και πάω στο “Σπίτι του ηθοποιού” να τον δω. Του είπα να πάμε σε έναν γιατρό, να δούμε αν είναι καλά και μου λέει, “δε θέλω, φύγε, θα πάρω την αστυνομία”. Μετά από ένα 20λεπτο που μιλάγαμε, ήρθε η αστυνομία. Γελάγανε οι αστυνομικοί. Δε γράψανε ούτε καν το συμβάν» είπε και κατέληξε:

«Δε θα κάνει καμία εκπομπή. Τον δούλεψε μια κυρία και νομίζω δεν είχε σκοπό και να γίνει, σκοπός ήταν να πάρουν λεφτά από χορηγούς. Από εκεί και πέρα, ο άντρας μου έπαθε πολύ ψυχολογικό πρόβλημα. Ο γιος του Δήμου είναι 30 χρονών, δεν είναι μικρός για να τον κρύψει η μαμά του. Είναι επιλογή του να μην βλέπει τον Δήμο. Η μητέρα του πριν από πέντε χρόνια που τον γνώρισα εγώ, τον έδιωξε από το σπίτι με αστυνομία, γιατί έχει σπίτι ο Δήμος και εδώ, δε ξέρω τι έκανε για να τον διώξει. Απιστία μέσα στη σχέση δεν υπήρχε. Τώρα έμαθα που πήγε στο “Σπίτι του Ηθοποιού” ότι ψάχνει δυο -δυο τις κυρίες να αποδείξει ότι λειτουργεί ακόμα, που δε λειτουργεί. Με πήραν τηλέφωνο και μου τα είπαν αυτά και γελάγανε».

Τα πιο σημαντικά