Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΈφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο πλαστικός χειρουργός Νίκος Μπέσκος

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο πλαστικός χειρουργός Νίκος Μπέσκος

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός από την Θεσσαλονίκη, Νίκος Μπέσκος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μπέσκος απεβίωσε λόγω ανακοπής το βράδυ της Πέμπτης (30/11). Στο άκουσμα της είδησης, φίλοι, συνεργάτες αλλά και άνθρωποι που τον είχαν επισκεφθεί στο ιατρείο εκφράζουν τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Η κηδεία του έγινε στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός της Ελληνικής Επιτροπής Πλαστικής Χειρουργικής. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του ως γενικός χειρουργός στο Γ.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ στην Γ’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (ΤΜΗΜΑ ΜΑΣΤΟΥ) για δύο συναπτά έτη. Εν συνεχεία ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στο Γ.Ν.Θ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στην ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ – ΜΟΝΑΔΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ για 4 έτη.

Είχε λάβει μέρος ως σύνεδρος αλλά και ως ομιλητής σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, άσκησε ιατρική από το 2003. Από το 2012 εργάστηκε ως ιδιώτης πλαστικός χειρουργός σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Τα πιο σημαντικά