Έφυγε από τη ζωή ο «βασιλιάς» του χαλβά Φαρσάλων

22 Νοεμβρίου, 2018 1:30 ΜΜ
More videos

Θλίψη στην .επιχειρηματική κοινότητα της Φθιώτιδας, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού ως «βασιλιά του χαλβά». Η οικογένειά του είχε εγκατασταθεί στα Καμένα Βούρλα από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Όσοι γνώρισαν τον Κώστα Καταραχιά μιλούν για έναν δίκαιο και ευθύ επιχειρηματία, ο οποίος δεν φοβόταν τον ανταγωνισμό και δεν έκανε εκπτώσεις στην ποιότητα του προϊόντος του. Ο ίδιος ήταν πιστός στην παράδοση την οποία έφτιαξε και ακολούθησε ανοδική επιχειρηματική πορεία και ο χαλβάς του έφτασε να έχει παρουσία έως τη διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Συνεχιστές της δουλειάς του είναι οι γιοι του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, που έχουν μεταφέρει τη μοναδική γεύση σε κάθε άκρη της χώρας, αφού σε κάθε εμποροπανήγυρη ο πάγκος του Καταραχιά σκορπίζει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του παραδοσιακού προϊόντος.

Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι επισκέπτονται τα Φάρσαλα έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων να δοκιμάσουν τον περίφημο χαλβά. Κατάφερε, δηλαδή, ο Κώστας Καταραχιάς ο χαλβάς του να αποτελεί ένα από τα must buy προϊόντα της πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και η αποστολή των Σέρβων ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων που επισκέφτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο τα Φάρσαλα ως προσκεκλημένοι του δήμου έκανε στάση στου Καταραχιά για να δοκιμάσει τον διάσημο χαλβά και να δει πώς παρασκευάζεται.

Πηγή: espressonews.gr