Έφυγε από τη ζωή η μαμά της Maria Menounos μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο

3 Μαΐου, 202112:15 ΠΜ
More videos

Η Μaria Menounos συγκινεί με τον αποχαιρετισμό στη μαμά της.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα για τη Maria Menounos από την ημέρα που η μητέρα της, Litsa Menounos διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Παρά τις αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις για το προσδόκιμο ζωής της μητέρας της, η 42χρονη παρουσιάστρια δεν το έβαλε ποτέ κάτω, βοήθησε τη μητέρα της στις δύσκολες μάχες που έδωσε με το γλοιοβλάστωμα και δεν την άφησε ποτέ από το πλευρό της.

Δυστυχώς, οι τελευταίοι μήνες, ήταν πολύ πιο δύσκολοι, οι γονείς της Menounos πέρασαν και ξεπέρασαν και κορονοϊό αλλά η υγεία της μαμάς της επιδεινώθηκε πολύ.

Σήμερα, ανήμερα της Ανάστασης του Ιησού, η Litsa Menounos έφυγε από τη ζωή.

H Maria, δημοσίευσε μια συγκλονιστική ασπρόμαυρη φωτογραφία, με την ίδια στην αγκαλιά της μητέρας της, την οποία αποχαιρετά καθώς φεύγει από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά:

«RIP mom. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε μαζί του ανήμερα στο ορθόδοξο Πάσχα.
Χριστός ανέστη μαμά».

Στο ξεκίνημα του 2021, η 66χρονη Litsa Menounos είχε βρεθεί στο νοσοκομείο και η κόρης της είχε συγκινήσει τους πάντες με τη φωτογραφία μέσα στο νοσοκομείο.

Τότε, η Maria Menounos είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ γύρω. Η μητέρα μου ένιωθε έτσι και έτσι…. Τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά και μου απάντησε ναι… Την πήρε την αγκαλιά. Υπομονή και πίστη. Σου στέλνω υπομονή, πίστη και αγάπη».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News