Έφτιαξαν νέες σκηνές που επιτρέπουν στους κατασκηνωτές να κοιμούνται ανάμεσα στα δέντρα!

4 Ιουλίου, 20157:38 ΜΜ
More videos

Η εταιρία Tentsile κατασκευάζει σκηνές και πρόσθεσε πρόσφατα 3 νέα αιωρούμενα μοντέλα στην συλλογή της.

Η πρώτη ονομάζεται Trillium, είναι μικρή, ευέλικτη και χωράει περισσότερα από 3 άτομα.

Η Vista είναι αρκετά μεγαλύτερη και έχει 2 επίπεδα που προσαρμόζονται ανάμεσα στα δέντρα.

Η Trilogy είναι τεράστια και αποτελεί κοινόχρηστο καταφύγιο αφού χωρά 6 άτομα και διαθέτει 3 ξεχωριστούς χώρους ύπνου με ένα κεντρικό θόλο.

Το 2014 η καινοτόμος εταιρία έφερε επανάσταση στον κόσμο του κάμπινγκ όταν αποκάλυψε τη δημιουργία φορητών  σκηνών-δενδρόσπιτων και οι σχεδιαστές Alex Shirley-Smith και Kirk Kirchev τιμήθηκαν με το βραβείο IPSO Brand New του 2015/2016. Επίσης πήραν τον πρωτοβουλία να φυτεύουν ένα δέντρο για κάθε σκηνή που πωλείτε, βοηθώντας το περιβάλλον.

Δείτε μερικά από τα νέα μοντέλα σκηνών στις παρακάτω φωτογραφίες.

tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-5 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-7 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-13 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-21 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-24 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-32 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-33 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-53 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-54 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-55 tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-gif-2

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News