Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
gadgetsΈφτιαξαν ειδικά «μπαλάκια» για να βοηθούν στην ανακούφιση του άγχους της δουλειάς

Έφτιαξαν ειδικά «μπαλάκια» για να βοηθούν στην ανακούφιση του άγχους της δουλειάς

Το γραφείο Imaginarte έχει αναπτύξει ένα προσθετικό εξάρτημα για το άγχος. Οι διακοπές είναι η τέλεια δικαιολογία για να κάνετε πράγματα που ίσως δυσκολεύεστε να πραγματοποιήσετε στην καθημερινή ζωή: να πάτε στην παραλία, να ψήσετε στο μπάρμπεκιου, να ξεκινήσετε πεζοπορία χωρίς να ξέρετε πού θα σας βγάλει, να δείτε για 9 ώρες συνεχόμενα την σειρά που θέλετε και διαβάζατε τα spoilers πριν από μήνες.  Ή απλά να παίξετε με μπάλες.

Δεν έχει σημασία ποιο από τα παραπάνω θα κάνετε. Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να αδειάσουμε το μυαλό μας από όλα και να εκτονώσουμε την συσσωρευμένη ενέργεια και το άγχος μας. Που υπάρχει πρόβλημα; Η επιστροφή στην δουλειά και την καθημερινότητα, μετά από τις αναγκαίες διακοπές σημαίνει πως δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να αποφορτιστούμε.

Αυτός είναι ο λόγος που στο διαφημιστικό γραφείο Imagineart αποφάσισε να δημιουργήσει μια λύση για το πρόβλημα εκατομμύρια ανθρώπων. Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με έναν από τους πιο καλούς μηχανικούς ειδικών εφέ, τον Raul Rodriguez Romeo, τον άνθρωπο που κέρδισε βραβείο Όσκαρ για την ταινία «Gravity».

Το αποτέλεσμα είναι τα NiceBalls: ένα χαριτωμένο προσθετικό αξεσουάρ που κολλά εύκολα, διακριτικά και αποτελεσματικά κάτω από το γραφείο. Το ποσοστό της αναστολής του δημιουργεί μια Ευκλείδειο καμπύλη που ενθαρρύνει τη χαλάρωση και παρέχει λίγες στιγμές φυγής. Μερικές φορές όλοι τις χρειαζόμαστε.

Δεν έχει σημασία αν διαθέτετε ή όχι.1

Υπάρχουν στιγμές που άνδρες και γυναίκες, απλά τα χρειαζόμαστε.2

Κολλούν εύκολα, αποτελεσματικά και άμεσα στο γραφείο σας.3

Το ποσοστό της αναστολής του δημιουργεί μια Ευκλείδειο καμπύλη που ενθαρρύνει τη χαλάρωση και παρέχει λίγες στιγμές φυγής.4

Unknown

Δείτε το βίντεο

Περισσότερες πληροφορίες: niceballs.es

Τα πιο σημαντικά