Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΈφτασε στις 942.000 το ψήφισμα για τα Τέμπη - Που το...

Έφτασε στις 942.000 το ψήφισμα για τα Τέμπη – Που το βρίσκετε και πως υπογράφετε

Ενώ πραγματοποιούνται σήμερα τεράστιες διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα η συμμετοχή στο διαδικτυακό ψήφισμα έχει εκτοξευτεί. 

Το ψήφισμα συμπυκνώνει την οργή που υπάρχει και το βασικό κοινωνικό αίτημα για Δικαιοσύνη και Δημοκρατία στη χώρα καθώς και την ανάγκη να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη.

Άμεσα αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.000.000 υπογραφές. Μόλις αυτό επιτευχθεί, η Μαρία Καρυστιανού πρόκειται να καταθέσει τις υπογραφές στη Βουλή.

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων. Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού.

Δείτε το εδώ

choris titlo 2

Τα πιο σημαντικά