Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕφοριακοί πήγαιναν στο Καστελλόριζο και το αεροπλάνο παρουσίασε μηχανική βλάβη

Εφοριακοί πήγαιναν στο Καστελλόριζο και το αεροπλάνο παρουσίασε μηχανική βλάβη

Με… καρδιοχτύπι, προσγειώθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Καστελλόριζο, τα μέλη του κλιμακίου των στελεχών του Υπουργείου των Οικονομικών, καθώς το αεροσκάφος που τους μετέφερε, παρουσίασε ελεγχόμενη μηχανική βλάβη.

Η προσγείωση, ήταν άψογη χωρίς προβλήματα, όπως υποστήριξαν οι ίδιοι, χάρη στην εμπειρία των χειριστών του μικρού αεροσκάφους, αλλά ωστόσο οι ίδιοι αντιλήφθησαν το σχετικό πρόβλημα πριν από την προσγείωση και από τους χειρισμούς που έγιναν με αποτέλεσμα να υπάρξει σχετική αναστάτωση.

486d5029d72d55134f31627521d97111

Το αεροσκάφος εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ρόδο στο Καστελλόριζο και οι 7 μοναδικοί  επιβάτες οι οποίοι ταξίδευαν με αυτό, ήταν όλοι τους εφοριακοί στο πλαίσιο της σχετικής δράσης που έχουν αναλάβει, για την καλύτερη ενημέρωση των νησιωτών που κατοικούν σε ακριτικές περιοχές.

Μαζί τους ήταν και ο περιφερειακός Διευθυντής κος Ρήγας Μπάρκουλας που συνοδεύει πάντα τα κλιμάκια σε αυτές τις εξορμήσεις.
Το αεροσκάφος πάντως, παρέμεινε επί τριήμερο  στο αεροδρόμιο του Καστελλόριζου, μέχρι να μεταβούν μηχανικοί στο νησί και να το επισκευάσουν.

Πηγή: rodiaki

Τα πιο σημαντικά