Έφηβος έβαλε στο πeος του καλώδιο USB για να μετρήσει το μέγεθος και κατέληξε στο νοσοκομείο

12 Ιανουαρίου, 20231:38 ΜΜ
More videos

Ένας 15χρονος είχε την ιδέα να βάλει στο πέος του ένα… καλώδιο USB και το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο έφηβος από το Λονδίνο είπε στους γιατρούς ότι όλο αυτό έγινε γιατί «ήθελε να μετρήσει το μήκος του πέους του». Το «πείραμά» του όμως δεν πήγε καθόλου καλά και το καλώδιο σφήνωσε στο μόριό του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Το αγόρι έκανε αρκετές προσπάθειες να αφαιρέσει μόνο του το καλώδιο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Έτσι η οικογένειά του αναγκάστηκε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δεν κατάφεραν επίσης να αφαιρέσουν το καλώδιο με τη χρήση ειδικών εργαλείων εξαιτίας της θέσης του, όπως ανέφεραν οι γιατροί στο Urology Case Reports. Το παιδί μεταφέρθηκε τότε εσπευσμένα στο University College Hospital του Λονδίνου.

Ζήτησε να εξεταστεί χωρίς να βρίσκεται μπροστά η μητέρα του. Τότε εξομολογήθηκε στο προσωπικό ότι έβαλε το καλώδιο στο πέος του για να το μετρήσει.

Μετά από μια ακτινογραφία που αποκάλυψε το μέγεθος και τη θέση του, ο έφηβος μπήκε στο χειρουργείο. Τελικά, ύστερα από μια δύσκολη προσπάθεια, αφαιρέθηκε.

Δεν υπήρξαν επιπλοκές και την επόμενη ημέρα ο 15χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις που έγιναν δύο εβδομάδες μετά το χειρουργείο έδειξαν ότι δεν είχε γίνει κάποια ζημιά, ωστόσο οι γιατροί συνέστησαν στο παιδί να το παρακολουθεί στο μέλλον.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News