Έφηβοι βασάνισαν σκύλο σπάζοντάς του τα πόδια και βάζοντάς του φωτιά όμως εκείνο επιβίωσε.

24 Δεκεμβρίου, 2016 4:56 ΜΜ
More videos

Γνωρίστε τον Τσάνκι, τον σκύλο που απήγαγαν 4 έφηβοι και βασανίστηκε με τον πιο σκληρό δυνατό τρόπο. «Αυτή είναι η πιο ανησυχητική περίπτωση με την οποία έχω ασχοληθεί ποτέ» αναφέρει η Caroline Doe, μια επιθεωρήτρια της οργάνωσης RSPCA (Βασιλική Εταιρεία για την Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων) στο Honest to Paws.

«Αυτοί οι νέοι παραδέχτηκαν πως έδωσαν φάρμακα στον Τσάνκι, τον κλωτσούσαν, τον χτυπούσαν και του έσπασαν το λαιμό πριν τον πετάξουν. Επίσης έβαλαν φωτιά στο πρόσωπο και τα μάτια του ανάβοντας ένα δοχείο με αποσμητικό σπρέι. Το όλο θέμα με κάνει να ανατριχιάζω ολόκληρη» προσθέτει η Καρολάιν. Επιπλέον, ο Τσάνκι είχε και σπασμένα πόδια.

Αυτό συνέβη πέρυσι. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτή την ιστορία. Ο σκύλος που είναι διασταύρωση Τσιουάουα, έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο να πάρουν θέση κατά της κακοποίησης των ζώων.

Παρά το γεγονός ότι η δοκιμασία που πέρασε τον άφησε πιο άτολμο και νευρικό από πριν, τα καλά νέα είναι πως το τετράποδο γίνεται δυνατό και έχει επανενωθεί με τους ιδιοκτήτες του. Ο Τσάνκι έχει αναρρώσει και αποτελεί έμπνευση.

Γνωρίστε τον Τσάνκι, τον σκύλο που απήγαγαν 4 έφηβοι και βασανίστηκε με τον πιο σκληρό δυνατό τρόπο.

SWNS

«Αυτή είναι η πιο ανησυχητική περίπτωση με την οποία έχω ασχοληθεί ποτέ»

SWNS

Οι νεαροί έσπασαν τα πόδια και τον λαιμό του σκύλου ενώ έβαλαν φωτιά στο πρόσωπο και τα μάτια του.

SWNS

[RSPCA] [Facebook] [metro]