Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΈφη Θώδη για Μαρίνα Σάττι: «Θα ήθελε να είναι σαν το Γλύκα...

Έφη Θώδη για Μαρίνα Σάττι: «Θα ήθελε να είναι σαν το Γλύκα Γλύκα το Ζάρι»

Η Έφη Θώδη έκανε σφοδρή κριτική στη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι»

Η Έφη Θώδη σχολίασε την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε σφοδρή κριτική στην νεαρή τραγουδίστρια, η οποία είχε αναφέρει ότι το τραγούδι «Γλύκα-γλύκα» είναι της Κέλλυς Κελεκίδου.

Δείτε το βίντεο:«Θα ήθελε πολύ να είναι σαν το “Γλύκα Γλύκα” το Ζάρι. Να διευκρυνίσουμε γιατί ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το “Γλύκα Γλύκα”. Είναι δικό μου, γράφτηκε μόνο για εμένα. Πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει εγώ με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο. Η μαϊμού, όσο ψηλά και να φτάσει ο πισινός της φαίνεται. Γιατί το είπε αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορούσε να πει το όνομά μου; Τι έπαθε δηλαδή; Δεν θα μιλάμε για την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία, είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι η ιστορία της Ελλάδος. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια, σε αυτόν τον χώρο και να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν και δουλεύουν χάρη σε εμένα. Εγώ έβαλα το λαϊκοδημοτικό τραγούδι στα σαλόνια, στον κόσμο και τη νεολαία τη γύρισα στα κλαρίνα», δήλωσε η Έφη Θώδη.

Παράλληλα μίλησε με αρνητικά λόγια για το τραγούδι, το οποίο χαρακτήρισε «αηδία» τονίζοντας τη σημασία της δικής της πορείας στην ελληνική μουσική, ενώ υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κανένας τη Μαρίνα Σάττι. «Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Και πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Καθόλου δεν μου άρεσε το τραγούδι, για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία, μια αηδία», κατέληξε.

Τα πιο σημαντικά