Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΈφη Θώδη: «Είμαι εξοργισμένη! O υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι απαράδεκτος και αντισυνταγματικός! Γιατί...

Έφη Θώδη: «Είμαι εξοργισμένη! O υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι απαράδεκτος και αντισυνταγματικός! Γιατί να πληρώνουμε πρόστιμο;»

«Πάντα υπήρχαν τραγουδιστές που αρνούνταν να εμφανιστούν δίπλα μου γιατί φοβόντουσαν τη σύγκριση»

Η Έφη Θώδη έχει διαγράψει πολύ σημαντική καριέρα στον χώρο του τραγουδιού. Η ενασχόλησή της με το δημοτικό τραγούδι ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 όταν γνώρισε τον μεγάλο κλαρινίστα Γιώργο Δημητρόπουλο με τον οποίο άρχισαν να οργώνουν την ελληνική επαρχία.

Για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού μίλησε η γνωστή ερμηνεύτρια στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και παραδέχτηκε πως βίωσε τον ανταγωνισμό από ορισμένους συναδέλφους της.

«Πάντα υπήρχαν τραγουδιστές που αρνούνταν να εμφανιστούν δίπλα μου γιατί φοβόντουσαν τη σύγκριση. Ένας από αυτούς ήταν ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Ήθελε να είμαι κάτω από αυτόν, εγώ δεν ήθελα».

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στο πρόστιμο που επέβαλε η κυβέρνηση στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως είναι απαράδεκτο, δεδομένου ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα για τις βασικές του ανάγκες.

«Δεν συμφωνώ, είναι απαράδεκτος και αντισυνταγματικός. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στο τι θα βάλει στο σώμα του και δεν είναι υποχρεωμένος για κανένα εμβόλιο. Έχουμε δημοκρατία. Γιατί να πληρώνουμε πρόστιμο; Έχουμε τα πολλά λεφτά; Ο κόσμος δεν έχει να φάει, δεν έχει θέρμανση. Ο καθένας ορίζει το σώμα του. Βλέπω αυτά που γίνονται και φρίττω. Είμαι εξοργισμένη όπως όλος ο κόσμος», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά