Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΈφη Παπαθεοδώρου: Η «Θεοπούλα» άφησε τον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Έφη Παπαθεοδώρου: Η «Θεοπούλα» άφησε τον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Στην πρώτη σειρά, τρεις θέσεις μακριά από τον επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, καθόταν η Έφη Παπαθεοδώρου, η οποία αγαπήθηκε από το κοινό ως «Θεοπούλα».

Η κυρία Παπαθεοδώρου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Αριστεράς, δείχνοντας ότι η σχέση της με τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί παρελθόν.

Φωτογραφίες: Η Έφη Παπαθεοδώρου στην εκδήλωση της Νέας Αριστεράς

papatheodorou nea aristera.jpg papatheodorou nea aristera kontino.jpg papatheodorou nea aristera foto.jpg

Έφη Παπαθεοδώρου για Κασσελάκη: Μη μου αναφέρεις και το όνομα!

Άλλωστε, η άλλοτε υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Β’ Αθήνας στις εκλογές του 2015, είχε εμφανιστεί να εκτοξεύει τα βέλη της προς τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

«Έχω σιχαθεί και έχω μουτζώσει, να το πω ευθέως, γιατί ντρόπιασαν μια μεγάλη προσπάθεια και έναν μεγάλο αγώνα. Ασ’ το, δεν συγχωρώ με τίποτα τέτοια πράγματα! Έχω μισήσει ανθρώπους, που εγώ δεν μίσησα ποτέ στη ζωή μου, γιατί ξαφνικά τα ιερά και τα όσια τα φτύνουν και τα πατάνε», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Όταν ο ρεπόρτερ την είχε ρωτήσει για τον κ. Κασσελάκη, η ηθοποιός είπε: «Μη μου αναφέρεις και το όνομα! Με συγχωρείς πάρα πολύ, για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω, ούτε να τους βλέπω. Δεν θέλω, μη μου μιλάς για αυτό το άτομο. Για μένα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης. Ήταν, είναι και θα είναι».
Τα πιο σημαντικά