«Έφεραν το σώμα του, άνοιξα τη σακούλα κι ένιωσα τη μαχαιριά» «Ράγισε» καρδιές ο πατέρας του Κυπριανού

13 Μαρτίου, 202311:16 ΜΜ
More videos

13 ημέρες έχουν περάσει από την τραγωδία στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω 57 νεκρούς, ολόκληρη την Ελλάδα σε θλίψη και τους συγγενείς των θυμάτων απαρηγόρητους. Τι να πει κανείς σε αυτούς τους ανθρώπους που θα τους απαλύνει τον πόνο τους; To μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ακούμε προσεκτικά και να τους αφήσουμε να βγάλουν από μέσα τους ότι έχουν να πούνε. Έτσι και ο πατήρ Χριστόδουλος, ο πατέρας του αδικοχαμένου στα Τέμπη, Κυπριανού Παπαϊωάννου συγκλονίζει με όσα εξομολογείται.

Ο πατήρ Χριστόδουλος, ο πατέρας του αδικοχαμένου στα Τέμπη, Κυπριανού Παπαϊωάννου, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την παραλαβή της σορού του παιδιού του.

Ο πατέρας του Κύπριου φοιτητή δήλωσε πως «δεν τον ενδιαφέρει να τιμωρήσει».

«Ώρες ώρες είμαστε άνθρωποι και λυγίζουμε. Είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Έναν χρόνο πριν ο πάππους του Κυπριανού είχε δει όνειρο τον θάνατό του» αποκάλυψε, αρχικά, ο πατήρ Χριστόδουλος.

Σχετικά με το όνειρο του παππού του φοιτητή είπε πως «ο Κυπριανός μού έλεγε “μπαμπά να προλάβουμε να κάνουμε τους γάμους”. Το βράδυ του δυστυχήματος θυμήθηκα το όνειρο. Από πού να ζητήσω δικαιοσύνη, από τους ανθρώπους; Ο Θεός δίνει τη δικαιοσύνη, ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας».

Πατέρας Κυπριανού: «Ένιωσα τη μαχαιριά»

«Δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία. Ένιωσα, όταν άγγιζα το κορμί του παιδιού μου, τη μαχαιριά, όταν δεν μου τον έδιναν να τον δω. Το πρόβλημα ήταν να βρω το σώμα του. Όταν είδα το παιδί και ήταν ακέραιο, ήταν ιλαρό το πρόσωπό του, ήρεμο το πρόσωπό του, χτυπημένο με μώλωπες. Είδα την ψυχή μέσα από αυτόν και τότε ησύχασα. Όταν το σώμα του το έφερα στην Κύπρο, άνοιξα την σακούλα που μου τον έδωσαν, άνοιξα και το περιποιήθηκα. Ήθελαν να μου τον δώσουν «πακέτο» και να τον θάψω «πακέτο». Τους είπα πως “ό,τι έχει μείνει θέλω να το θάψω”» συμπλήρωσε ο πατήρ Χριστόδουλος.

Όσα είπε ο πατέρας του Κυπριανού που σκοτώθηκε στα Τέμπη
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News