Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Έφαγα ξύλο, κινδύνευσα» - Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή...

«Έφαγα ξύλο, κινδύνευσα» – Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της

Η Άννα Μαρία Βέλλη, λίγο μετά τη συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε για την κακοποίηση που δέχθηκε, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του youtuber Konilo, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της.

Η γνωστή youtuber, εξήγησε πως τότε είχε επιλέξει να μη μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και θεωρούσε ότι ο κόσμος θα την κατηγορήσει ότι το κάνει για να πάρει δημοσιότητα.

Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Βέλλη για την κακοποίησή της
«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια.

Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη.

Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου.

Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά