Έδωσε στο μωρό της να πιει χλωρίνη για να μπορέσει να κοιμηθεί χωρίς τα κλάματά του

12 Μαρτίου, 20225:21 ΜΜ
More videos

Άναυδη έμειναν όλοι σε αίθουσα δικαστηρίου στο Περθ, ακούγοντας μια μητέρα να παραδέχεται πως έριξε χλωρίνη στον σωλήνα γαστροστομίας του άρρωστου μωρού της. Το έκανε για να μπορέσει να κοιμηθεί χωρίς να ακούει το κλάμα του.

Η Brooke Lucas ολοκλήρωσε την ομολογία της με κλάματα στο δικαστήριο, την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο κατήγορος διάβαζε όσα έκανε στο μωρό της, τον William.

Τον Δεκέμβριο του 2018, το αγοράκι βρισκόταν στην κούνια του και έκλαιγε, όταν η μητέρα του πήγε στο πλυσταριό και πήρε το μπουκάλι της χλωρίνης.

Το μωρό έχει γεννηθεί πρόωρα με μια σπάνια γενετική πάθηση που ονομάζεται ακολουθία Pierre Robin, η οποία απαιτεί 24ωρη φροντίδα.

Η μητέρα του είπε στην αστυνομία, ότι ήθελε απλά ένα διάλειμμα και να κοιμηθεί ένα βράδυ καλά. Πίστεψε, λοιπόν, ότι η χλωρίνη θα βοηθούσε, τις στιγμές που το μωρό δεν ησύχαζε.

Η 26χρονη, λοιπόν, έριξε το ισχυρό χημικό στη φόρμουλα του μωρού της και τον τάισε μέσω του σωλήνα που οδηγεί την τροφή απευθείας στο στομάχι. Είπε στην αστυνομία, ότι τη στιγμή εκείνη ένιωσε “ανακουφισμένη και χαλαρή”.

Είπε ότι την χλωρίνη την έδωσε η κόρη της

Ο κατήγορος αποκάλυψε, ότι η γυναίκα έκατσε και άρχισε να βλέπει τον 13 μηνών μπέμπη της να κάνει εμετό και να παθαίνει κρίσεις. Στη συνέχεια, κάλεσε ένα ασθενοφόρο και είπε, ότι την αποτρόπαια πράξη έκανε η μεγαλύτερη αδερφή του.

Στο ασθενοφόρο το μωρό έκανε εμετό άλλες 10 με 12 φορές. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για 17 ολόκληρες ημέρες και… επέζησε!

Η Lucas παραδόθηκε αυτοβούλως στην αστυνομία δύο εβδομάδες αργότερα.

Την περασμένη Τετάρτη επανήλθε στο δικαστήριο ελπίζοντας, ότι θα δικαστεί ξανά, όχι για θάνατο, αλλά επειδή έβαλε τη ζωή του γιου της σε κίνδυνο.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή.

Ωστόσο, ο μικρούλης William πλέον ζει με τους παππούδες του.

Πηγή: 7news.com.au

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News