Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Εδώ θα στεγάσουμε τον έpωτα μας»: Αuτό είναι το νέο σπίτι του...

«Εδώ θα στεγάσουμε τον έpωτα μας»: Αuτό είναι το νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στο κέντρο της Αθήνας

Το καινούργιο του σπίτι, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο ανακαινίζει και του κόστισε 1,8 εκατομμύρια ευρώ άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Πιο συγεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για την επιλογή του συγκεκριμένου διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας, εξήγησε ότι ήταν μονόδρομος.

Δείτε το βίντεο:Όσα ανέφερε

“Στην Αθήνα έχουμε κυκλοφοριακό θέμα. Το να κάνεις μισώ ώρα για 1 ή 2 χλμ. είναι απαράδεκτο. Άρα δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να μείνουμε στο κέντρο, αφού η εργασία μου είναι στη Βουλή και στην Κουμουνδούρου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι με τον Τάιλερ προτιμούσαν να μείνουν στο Μετς ή το Παγκράτι, ωστόσο σε αυτές τις περιοχές “υπάρχουν λίγα διαμερίσματα που έχουν ήδη ανακαινιστεί”.

“Όπως βλέπεις είναι εργοτάξιο μόλις άρχισε η ανακατασκευή ή ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου στην αστική μας ζωή αλλά προτιμούμε και τη φύση” είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μήνες περιμένοντας (για την ανακαίνιση). Εδώ θα αλλάξουμε παράθυρα, παντζούρια, τουαλέτες”, συμπλήρωσε. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, τον Ιούλιο θα μπουν στο σπίτι τους και ο γάμος θα τελεστεί στο τέλος Αυγούστου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος στην επίπλωση του διαμερίσματος ο κ. Κασσελάκης δεν έκρυψε το παράπονό του, που η εκπομπή παρουσίασε πρώτη τα έπιπλα. “Τώρα που τα παρουσιάσατε δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά. Πάμε σε άλλη επίπλωση”, είπε κάνοντας χιούμορ.
Και περιέγραψε ότι θα υπάρχει μία τραπεζαρία “ιδανικά για 10 άτομα”. Επίσης, θα υπάρχει ένα μπαρ, ενώ το καθιστικό θα είναι σε μπεζ και άσπρα χρώματα και θα έχει έναν ημικυκλικό καναπέ, δύο μεγάλες πολυθρόνες και το τζάκι.

“Και οι δυο ασχολούμαστε με το design. Έχουμε ελάχιστες διαφωνίες μεταξύ μας. Ο Τάιλερ είναι καλύτερος από εμένα, αλλά έχω βελτιωθεί”, παραδέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ερωτώμενος γιατί αποφάσισαν να αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα και όχι να νοικιάσουν, απάντησε: “Γιατί είμαστε εδώ για να μείνουμε. Θέλουμε να έχουμε ένα μέρος που θα μπορούμε να σχεδιάσουμε τη ζωή μας μακροπρόθεσμα”.

Όπως κάθε Έλληνας θέλουμε να έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας. Θέλουμε να έχουμε ένα μέρος να σχεδιάσουμε τη ζωή μας μακροπρόθεσμα”.

Εξήγησε ότι “η επιλογή αγοράς ή ενοικίου είναι μια χρηματοοικονομική επιλογή. Είμαστε εδώ για να μείνουμε για πάντα και πρέπει να έχουμε έναν χώρο να μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας σε 10 ή 20 χρόνια από τώρα. Για τα παιδιά είπε ότι πιστεύω ότι θα χωράει αλλά είναι πολλοί παράγοντες αλλά ποιος ξέρει τι έρχεται στη ζωή μας.

Δεν γύρισα στην Ελλάδα επειδή μου έδωσε κάποια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία. Οι απόδημοι δεν θέλουν να έρθουν σε μια χώρα αναξιοκρατίας. Όταν δεν παίρνεις ούτε ένα ευρώ ούτε από το κόμμα σου ούτε από τους πολίτες τότε είναι λειτούργημα η πολιτική. Έχουμε πολλά ικανά στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ήταν προβεβλημένα. Ο κόσμος εκεί έξω πονάει. Και μπορεί να έχω την τύχη να έχω ένα ακριβό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο κοστίζει 1,8 εκατομμύρια ευρώ”.

Τα πιο σημαντικά