Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Εδώ που είμαι όλοι με αγαπάνε»: Σκоρπά ρiγη συγκiνnσης ο Σταμάτης Γαρδέλης...

«Εδώ που είμαι όλοι με αγαπάνε»: Σκоρπά ρiγη συγκiνnσης ο Σταμάτης Γαρδέλης μέσα από το ψυχıατρείο

Ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο στο Δαφνί καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις και πήγε μόνος του να ζητήσει βοήθεια.

Η μητέρα του μίλησε τη Δευτέρα στο «Πρωινό» λέγοντας πως είναι καλά ο γιος. Στην εκπομπή της Τρίτης η καλή του φίλη και συνάδελφης Γιούλη Ζήκου μίλησε μαζί του και μετέφερε όσα της είπε.

«Εγώ μίλησα μαζί του, ήταν περισσότερο ήρεμος από όσο φανταζόμουν. Σίγουρα θα του κάνουν κάποια αγωγή, όπως γίνεται συνήθως εκεί. Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός. Τα τελευταία χρόνια δε ξέρω το σύστημα δεν του φέρθηκε πολύ καλά θα έλεγα. Βρέθηκε λίγο έξω από τα πράγματα. Πέρασε όλο αυτό, αυτή τη φρίκη να κινδυνεύει το σπίτι του.
Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, εμείς γνωριζόμαστε από παιδιά και ήταν πολύ φυσικό όλο αυτό να μη μπορέσει να το διαχειριστεί, δεν το άντεξε. Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που απομονώνεται όταν έχει προβλήματα. Κατάλαβα πως είχε πιεστεί πάρα πολύ. Αυτό που εισέπραττε ήταν μια απόρριψη, μια αμφισβήτηση και επίσης το πιο σημαντικό ήταν όλο αυτό το θέμα που ένιωσε ότι θα του πάρουν το σπίτι για λόγους γελοίους, γραφειοκρατικούς. Εγώ τον κάλεσα αλλά δεν γνώριζα τι συνέβη.
Εκεί οι γιατροί τον προσέχουν πολύ και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Δεν υπάρχει ακόμα εκτίμηση για το πότε θα βγει. Το μόνο όμως που μου είπε ήταν ότι “Εδώ που είμαι όλοι με αγαπάνε”. Αυτή τη στιγμή που είναι στα χέρια των γιατρών δεν ξέρω κατά πόσο έχει ανάγκη να έχει επαφή με τους έξω. Εμένα το γεγονός ότι μου είπε πως εκεί μέσα τον αγαπάνε όλοι μου αρκεί», δήλωσε στο «Πρωινό».

Τα πιο σημαντικά