Έχουν μάτι στο «ΜέΡΑ25»: Τροχαίο για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη στο πάρκινγκ της Βουλής – Έπεσε με τη μοτοσικλέτα του

16 Μαρτίου, 20238:25 ΜΜ
More videos

Το αποτέλεσμα της πτώσης του βουλευτή ήταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα να καταπλακώσει το πόδι του

Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Τετάρτης στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης σύμφωνα με το parapolitika.gr

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο κ. Γρηγοριάδης επιχειρούσε να σταθμεύσει τη μηχανή του στη θέση που υπάρχει για τον Γιάνη Βαρουφάκη στον πρώτο όροφο του υπόγειου πάρκινγκ της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κλέων Γρηγοριάδης επιχείρησε κάποια μανούβρα για να σταθμεύσει στη θέση στάθμευσης του Γιάνη Βαρουφάκη που βρίσκεται δίπλα στη θέση που υπάρχει για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και επειδή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το δάπεδο ήταν βρεγμένο -άγνωστο από τι- έπεσε με τη μηχανή του.

Το αποτέλεσμα της πτώσης του βουλευτή ήταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα να καταπλακώσει το πόδι του Κλέωνα Γρηγοριάδη, ο οποίος απεγκλωβίστηκε χάρη στην παρέμβαση ανθρώπων της Βουλής που αντιλήφθηκαν το τροχαίο.

Μετέπειτα, ο κ. Γρηγοριάδης μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News