Έχουν 2 χρόνια σχέση, δεν αγγίζει ο ένας τον άλλον: «θα φιληθούμε μετά το γάμο», λέει νεαρό ζευγάρι Χριστιανών

31 Ιουλίου, 2022 4:21 ΠΜ
More videos

Ζευγάρι έχει σχέση δύο χρόνια, αλλά δεν έχουν δώσει ούτε ένα φιλί, περιμένοντας να έρθει η μέρα του γάμου τους.

Ειδικότερα, η Kaytlin O’Neall και ο Drew είναι ήδη δύο χρόνια μαζί και όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους είναι σοβαρή, παρόλ’ αυτά δεν έχουν ανταλλάξει ούτε ένα φιλί.

Αυτό αποκάλυψε η νεαρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, εξηγώντας την απόφασή της να μην έχει φιλήσει τον Drew, σε μία ανάρτηση που μετράει 2,4 εκατομμύρια προβολές και 3.700 σχόλια.

Σε αυτή μάλιστα γνωστοποίησε και κάποιες από τις πιο συνηθισμένες αντιδράσεις που αντιμετωπίζει, όταν το λέει σε κάποιον.

Φυσικά, το συγκεκριμένο βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και άλλη, στην οποία εξήγησε την απόφασή της αυτή.

@kaytlin.oneall Don’t forget the, “come on DO IT!!”#boyfriend #bff #foryou #PrimeDayDreamDeals #summer #love #boundaries #realationship #girlfriend ♬ original sound – KyleAndJackieo

Για ποιο λόγο το ζευγάρι δεν έχει ανταλλάξει ούτε ένα φιλί

Όπως υπογράμμισε «ένιωσα ότι έπρεπε να το φυλάξω για τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπο για τον οποίο προσεύχομαι χρόνια και χρόνια. Πριν αρχίσουμε να βγαίνουμε με τον Drew σκεφτόμουν να καθίσω κάτω και να το συζητήσω μαζί του και ήμουν κάπως νευρική για το πως θα αντιδράσει. Του είπα ότι δεν ήθελα να τον φιλήσω μέχρι τον γάμο και το δέχθηκε. Μου είπε πως και εκείνος σκεφτόταν το ίδιο».

Από την πλευρά του, ο Drew επεσήμανε «ότι κάνουμε είναι για να προστατεύσουμε αυτό που έχουμε και να κοιτάξουμε το μέλλον. Θέλω να παντρευτώ αυτό το κορίτσι με όλο μου το είναι».