Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Έχω τον σύντροφο του γιου μου σαν παιδί μου»: Πατέρας από τη...

«Έχω τον σύντροφο του γιου μου σαν παιδί μου»: Πατέρας από τη Καβάλα στηρίζει δημόσια τον γκέı 23χρονο γιο του

Ο κ. Γιάννης Σάρρος που ασχολείται με τα κοινά στην Καβάλα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και έδωσε μια συγκινητική συνέντευξη στον συνεργάτη της Στρατή Λημνιό. Ο πατέρας συγκίνησε  μιλώντας για  τη μοναδική σχέση που έχει με τον γιο του και την αποδοχή του σεξουαλικού του προσανατολισμού. και τόνισε πως στηρίζει ανοιχτά τον γιό του.

e video 1203x689 1

Τώρα έχω αποκτήσει και δεύτερο γιο

«Είμαι περήφανος για τον γιο μου Αριστοτέλη γιατί έχει έναν χαρακτήρα αυθόρμητο. Είναι ένα χαρούμενο παιδί και έχει μάθει να διεκδικεί αυτό που θέλει» είπε ο κ. Σάρρος, συμπληρώνοντας:

«Κάποια πράγματα στη ζωή, δεν είναι θέμα επιλογής, είναι της φύσης. Βέβαια και το ίδιο το παιδί μπορεί να έχει δυσκολία για το πώς θα μπορέσει να το εξωτερικεύσει. Μέσα του δίνει μια μάχη για το πώς θα τον αποδεχθεί η κοινωνία. Εμένα πάντως η αποδοχή της κοινωνίας δε με απασχολεί καθόλου. Κι αυτό γιατί η σχέση που έχω με τον Αριστοτέλη δεν είναι απλή σχέση πατέρα και γιου. Είναι μια σχέση κολλητών».

e video 1 1396x800 1

«Όλο αυτό μας έφερε πολύ κοντά, απέκτησα έναν κολλητό» αναφέρει από την πλευρά του κι ο Αριστοτέλης, μιλώντας για τη σχέση με τον πατέρα του.

Όπως λέει ο ίδιος, από την παιδική ηλικία υπήρχαν σημάδια ότι δεν ήταν ετερόφυλος. Ωστόσο, μέχρι τα 15 του, δεν είχε αποδεχθεί τον εαυτό του. Αυτό άλλαξε όταν σε εκείνη την κρίσιμη ηλικία, έχασε τη μητέρα του. Ακολούθησε ένα δύσκολο διάστημα κατά το οποίο παράλληλα με την εφηβεία είχε να διαχειριστεί την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, κάτι που τον πήγε πολύ πίσω συναισθηματικά και ψυχολογικά.

Στα 23 του χρόνια, ένα τυχαίο περιστατικό ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ο κ. Σάρρος είδε μια συνομιλία του γιου του με τον σύντροφο του. Όπως παραδέχεται, αρχικά ένιωσε σαν να πέρασε ηλεκτροσόκ. Ωστόσο, στη συνέχεια, οι δυο τους συζήτησαν και οι σχέσεις τους μπήκαν σε νέες βάσεις.

Το συζητήσαμε, αγκαλιαστήκαμε και του ορκίστηκα ότι όσο ζω θα είμαι δίπλα του και θα τον στηρίζω

Μετά από μερικούς μήνες ο πατέρας γνώρισε τον σύντροφο του γιου του, ενώ αργότερα ήρθε και η συγκατοίκηση.

e video 2 1409x801 1

«Τώρα έχω αποκτήσει και δεύτερο γιο, η αγάπη μου και για τους δυο τους είναι 50-50 ακριβώς» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σάρρος.

Αλλά και η γιαγιά του Αριστοτέλη στήριξε τον εγγονό της και στέκεται δίπλα του σε κάθε του απόφαση.

Τα πιο σημαντικά