«Εχω το πιο μακρύ στήθος, θα μπορούσα να το δέσω ζώνη»

12 Νοεμβρίου, 2014 1:15 ΜΜ
More videos

Έχασε περίπου 70 κιλά, όσο το βάρος ενός επιπλέον ανθρώπου, βάζοντας γαστρικό δαχτύλιο, με σκοπό να κάνει τεχνητή γονιμοποίηση. Μετά το μωράκι της που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Δεκέμβρη, η Αγγλίδα ηθοποιός του «Shameless» Tina Malone, έχει να αντιμετωπίσει το περιττό δέρμα που τη βαραίνει στην καθημερινότητα της.

Η 51χρονη, σχεδιάζει να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι από τον ερχόμενο Γενάρη και να κάνει σειρά επεμβάσεων το συνολικό κόστος των οποίων αγγίζει τις 50.000 λίρες.
Ανάμεσα σε αυτές, τα μάτια, το στήθος, ο λαιμός και φυσικά η κοιλιά. Η ηθοποιός μάλιστα δε δίστασε να μείνει με τα εσώρουχα προκειμένου να δείξει στην εκπομπή του ITV τις συνέπειες που είχε η απώλεια του βάρους στο σώμα της.

«Το μόνο που θέλω είναι να δείχνω όσο καλύτερη γίνεται, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Εγώ το πληρώνω, και πληρώνω ακόμα τα χρέη μου από τη χρεωκοπία. Είμαι χαρούμενη και υγιής, με ένα πανέμοργο μωρό» είπε η ηθοποιός η οποία «κατηγορήθηκε» πως θέλει να αλλάξει εξαιτίας του κατά 19 χρόνια μικρότερου συντρόφου της.

«Έχω το πιο μακρύ στήθος στον κόσμο. Θα μπορούσα να το δέσω γύρω από τη μέση μου σα ζώνη» αστειεύτηκε και πρόσθεσε πως της προκαλεί θλίψη.

H Tίνα Μαλόουν έκανε παιδί στα 51 χρόνια της, με τεχνητή γονιμοποίηση