Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
δηλώσειςΈχω μπει στη φορμόλη: Η Ναταλία Γερμανού εξηγεί πως διατηρείται νέα παρά...

Έχω μπει στη φορμόλη: Η Ναταλία Γερμανού εξηγεί πως διατηρείται νέα παρά τα 56 της χρόνια και μοιάζει 35αρα

Στα εγκαίνια του νέου κέντρου αισθητικής που άνοιξε με τη σύζυγό του ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε το «παρών» η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε το μυστικό που την κρατάει νέα και λαμπερή στο πέρασμα του χρόνου.

«Φορμόλη. Έχω μπει στη φορμόλη για να διατηρούμαι. Είναι καλό το DNA αλλά εντάξει, έχω και καλούς φίλους, προσπαθώ να γυμνάζομαι, να τρώω καλά, να κοιμάμαι πολύ, πίνω πολύ νερό, τρώω άγρια μύρτιλα και βατόμουρα και άγριες ρίζες και παντζάρια», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.
Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, λέγοντας:

«Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και όπως πάντα προτεραιότητα το κανάλι που βρίσκομαι με το οποίο με δένει ένα συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν θα με δένει και την επόμενη χρονιά. Εγώ έχω πολλές ορέξεις αλλά το κανάλι έχει όρεξη για το Σαββατοκύριακο. Οπότε θα είναι το “Καλύτερα δε γίνεται” και πολύ πιθανόν να είναι και κάτι βραδινό. Μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ το βραδινό.

Το Chart Show είναι μια εκπομπή που τη λάτρεψα και την αγάπησε ο κόσμος. Μου προτάθηκε αλλά είπα ότι είναι κάτι που για μένα έχει κλείσει σαν κύκλος και αν είναι να κάνω βραδινό θα ήθελε να κάνω κάτι καινούριο.

Υπάρχουν συζητήσεις και για κάποιο συγκεκριμένο φορμάτ του εξωτερικού και για κάτι άλλο αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα πιο σημαντικά