«Έχω καρκίνο, πολεμάω και φοράω περούκα, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε»

28 Ιουνίου, 2022 3:24 ΜΜ
More videos

Ιταλίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια: Πολεμάει με τον καρκίνο και φοράει περούκα.

Ιταλίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια: Η Νάντια Τόφφα, ετών 38, προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική και συγκλονιστική εξομολόγηση. Πρόκειται για μία από τις κύριες παρουσιάστριες της ιταλικής εκπομπής Le Iene, (Οι Ύαινες). Μία δημοσιογραφική εκπομπή που εστιάζει στην έρευνα χρησιμοποιώντας τη σάτιρα.

Στις 2 του περασμένου Δεκεμβρίου, ενώ βρισκόταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Τεργέστη, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Έπειτα από 2 μήνες ξεκούρασης, κατά την επιστροφή της στην εκπομπή, χθες βράδυ, θέλησε να αποκαλύψει τα όσα της συνέβησαν, σε απευθείας μετάδοση.

«Μου διαγνώσθηκε καρκίνος. Τους δυο μήνες που μας πέρασαν υποβλήθηκα σε θεραπεία, έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία μετά από επέμβαση. Μου αφαίρεσαν το 100% του καρκίνου αυτού, αλλά έκανα τις προληπτικές θεραπείες, διότι θα μπορούσε να έχει μείνει κάποιο κύτταρο της ασθένειας».

Η ανακοίνωση της Ιταλίδας τηλεοπτικής παρουσιάστριας

«Θέλησα να κάνω γνωστή την εμπειρία μου. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται, ούτε και η περούκα αυτή που φοράω».

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της, λέγοντάς: «Σας ζητώ να συνεχίσετε να φέρεσθε απόλυτα κανονικά. Να συνεχίσετε να μου κάνετε αστεία όπως πρώτα. ΌΟταν θα με συναντάτε στον δρόμο να μου λέτε τα ίδια πράγματα, όπως πριν. Μην μας φέρεστε σαν να είμαστε άρρωστοι, διότι είμαστε πολεμιστές. Όποιος δίνει μάχη κατά του καρκίνου, είναι ο δυναμικότερος και πιο εντάξει άνθρωπος που υπάρχει».

Το μήνυμα της προβάλλεται από όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και προκάλεσε την εγκάρδια αντίδραση χιλιάδων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.