«Έχω φωτογραφίσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη»

22 Μαρτίου, 20226:18 ΜΜ
More videos

Η Ολυμπία Κρασαγάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη συνεργασία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, την οποία φωτογράφησε χωρίς μάσκα.

Όπως υπογράμμισε η φωτογράφος, ένα από τα πρόσωπα που έχει φωτογραφίσει είναι και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, την έχει απαθανατίσει και χωρίς την προστατευτική της μάσκα και πρόσθεσε ότι είναι υπέροχη.

Η Ολυμπία Κρασαγάκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Αναλυτικά, για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Ολυμπία Κρασαγάκη σημείωσε “είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Για εμένα είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν”.

Όσον αφορά τις αγαπημένες της συνεργασίες, η φωτογράφος επεσήμανε «ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εξέπληξε ευχάριστα. Καταρχήν είναι ένα νέο παιδί, πάρα πολύ ευγενικός, επαγγελματίας. Είναι πολύ άνετος, γιατί και ο ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία. Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος”.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News