Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
διάφοραΈχω 20 χρόνια σχέση με παντρεμένο αλλά δεν αφήνει τη γυναίκα του....

Έχω 20 χρόνια σχέση με παντρεμένο αλλά δεν αφήνει τη γυναίκα του. Τον αγαπώ, πώς να ξεφύγω;

Με το σύντροφό μου είμαστε μαζί 20 ολόκληρα χρόνια και η σχέση μας είναι εξίσου όμορφη και ζωντανή όπως ήταν όταν ξεκίνησε. Όταν τον γνώρισα ήμουν 25 χρονών και σήμερα είμαι 45. Τον γνώρισα όταν ο προϊστάμενός μου στη δουλειά με μετέφερε σε άλλο τμήμα, στο οποίο ήταν διευθυντής εκείνος. Μαζί κάναμε κάποια σεμινάρια λόγω του ότι ήμουν καινούργια στο τμήμα αυτό και έπρεπε να μάθω άμεσα κάποια πράγματα και έτσι ήρθαμε κοντά.

Παρόλο που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου και παντρεμένος με δύο παιδιά, η σχέση μας ήταν από την αρχή εξαιρετική και το σεξ εκρηκτικό, παθιασμένο και άγριο. Από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ ήμασταν μαζί προσπαθώντας να χορτάσουμε ο ένας τον άλλον. Τρώγαμε μαζί κάθε μεσημέρι και μέχρι να βραδιάσει ήμασταν σπίτι μου. Ήταν ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Σε κάθε του ταξίδι με τη δουλειά με έπαιρνε μαζί του. Στην τελική ήμουν συνάδελφός του οπότε δεν χρειαζόταν κάθε φορά να δικαιολογείται στη γυναίκα του.

Πάντα ένιωθα σαν να ήμασταν κανονικό ζευγάρι. Όταν έφυγα από τη δουλειά η σχέση αυτή εξακολούθησε να υφίσταται. Του μαγείρευα κάθε μεσημέρι και τον περίμενα να γυρίσει από τη δουλειά.

Αυτή η κατάσταση κράτησε 20 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζει. Τώρα που τα παιδιά μεγάλωσαν έφυγε από το σπίτι του αλλά δεν ήρθε να μείνει μαζί μου. Με τη γυναίκα του δεν έχουν χωρίσει ακόμα και απ’ ότι φαίνεται δεν σκοπεύουν. Όταν έμαθα ότι μετακομίζει πίστεψα ότι αφού δεν θα μείνει μαζί μου θα βρει τουλάχιστον ένα σπίτι αρκετά κοντά σε μένα αλλά εκείνος βρήκε ένα σπίτι σε απόσταση περίπου δύο ώρες μακριά. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να πηγαινοερχόμαστε ή να βρισκόμαστε με τη συχνότητα που βρισκόμασταν. Δουλεύουμε και οι δύο, δεν γίνεται να τρώμε δύο ώρες στο πήγαινε και δύο ώρες στο έλα.

Έρχεται όποτε μπορεί και πηγαίνω και εγώ όποτε μπορώ αλλά δεν θέλει κανείς από τους δύο να μείνει στο σπίτι του άλλου τη νύχτα. Μου λέει ότι θα τακτοποιήσει το θέμα του διαζυγίου αλλά δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Τον έχω ρωτήσει πολλές φορές αν η σύζυγός του ξέρει κάτι για εμάς αλλά όλο μου λέει: «Δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει» και με τραβάει κοντά του στο κρεβάτι.

Εξακολουθούμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλά και το σεξ είναι ό, τι καλύτερο. Οι φίλοι μου τον μισούν για τον τρόπο που με αντιμετωπίζει και μου λένε ότι καιρός είναι να ανοίξω τα μάτια μου και να δω την αλήθεια, αλλά εγώ τον αγαπώ. Προσπάθησα να προχωρήσω στη ζωή μου και να γνωρίσω άλλους άντρες, αλλά πάντα επιστρέφω σε εκείνον. Είμαι κολλημένη μαζί του, 20 χρόνια είναι αυτά, μία ολόκληρη ζωή αλλά δεν βλέπω φως στον ορίζοντα και είμαι ήδη 45 χρονών. Άφησα ήδη πολύ χρόνο να φύγει, δεν με παίρνει να αφήσω άλλο. Τι να κάνω;

Κάτια

Πηγή: singleparent.gr

Τα πιο σημαντικά