Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
βίντεοΈχετε δει σκύλο να περπατάει με... Crocs;

Έχετε δει σκύλο να περπατάει με… Crocs;

Με τόσα άσχημα που συμβαίνουν στον κόσμο και στις ζωές μας καθημερινά, χρειαζόμαστε και κάποιες πιο ανάλαφρες και χιουμοριστικές στιγμές. Ο σκύλος που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που πρόκειται να δεις, εγγυημένα θα σε κάνει να γελάσεις πολύ.

Όλοι αγαπάμε τα σκυλιά μας, άσχετα  από το γεγονός ότι μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση, να μπουν σε μπελάδες και να μας κάνουν να χάσουμε την υπομονή μας. Βέβαια, άσχετα από όλα αυτά η αγάπη που παίρνουμε και αισθανόμαστε από τα σκυλιά είναι απερίγραπτη. Μερικά σκυλιά χρειάζονται ρούχα για να βγουν έξω στο κρύο και τα σκυλιά στις πόλεις χρειάζονται παπούτσια για να προστατεύουν τις πατούσες τους από το αλάτι στα πεζοδρόμια. Βέβαια, τα περισσότερα σκυλιά απεχθάνονται να φοράνε ρούχα και παπούτσια, καθώς είναι μια άγνωστη και αφύσικη κατάσταση γι’ αυτά.
Όχι όμως για τον Watson! Αυτό το αξιαγάπητο boxer, λατρεύει τα παπούτσια των ανθρώπων και όχι για να τα μασάει. Αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο, που αναρτήθηκε από τον ιδιοκτήτη Enid Lemley, δείχνει τον Watson να περπατάει λίγο άχαρα, φορώντας τα Crocs του. Προφανώς, αυτό το ταλέντο του δεν περιορίζεται μόνο στα Crocs, μπορεί να κάνει το ίδιο και με τις μπότες εργασίας.

Τα πιο σημαντικά